Livsgleder "Joys of Life"

Vi er nå i gang med Svindeljegerne sesong 2

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

4l3a4350-2869968

«Det er lite som gir mer kick enn å spore opp – og konfrontere banditter som hustler nordmenn»

– Pusekatt-TV har aldri vært min greie

I går hadde vi første møte med den nye redaksjonen som skal jobbe med Svindeljegerne 2.0. Dermed fikk jeg endelig møtte kollegaene som sammen med Ole og meg skal konfrontere svindlere utover året. For med-programlederen min OIe og meg er dette sesong nummer to som svindeljegere.  Jeg føler jo likevel at jeg har holdt på med dette så mye lenger. Det er tross alt fem år siden jeg først fikk ideen om å lage svindler-TV. Fem år siden jeg første gang la frem konseptet som gikk ut på å jakte svindlere i beste sendetid. I seg selv er det en liten evighet.

Når vi nå skal planlegge en ny sesong så føles det på mange måter som om en liten familie, eller gjeng med venner samlet. Det føles litt som om vi skal på skoletur, eller leirskole. Som om vi er tilbake med klassen etter sommerferien, og da merker man hvor mye man egentlig har savnet dette. Historiene sitter så løst når man er sammen med deler av teamet fra fjoråret igjen. I tillegg har vi «staffet opp» med endel nye medlemmer i crewet. Dermed er vi muligens enda bedre skodd enn i fjor.

Når vi nå skal ut og rydde opp litt igjen så er min fremste forventning at vi tar tak i mer svindel med bruk av teknologi. At vi tar takk i svindelformer som pusher grenser for sluhet, og da vil jo e del av de gamle klassikerne sikkert dukke opp igjen. I tillegg forventer jeg, og gleder meg virkelig til å få vise at jeg fortsatt en en rimelig kjapp sporhund. Det finnes nemlig fortsatt mye gode triks i denne gamle granskeren. Selv om fødselsattesten sier 40 pluss, og verden stadig flyr fremover. Ikke minst når det gjelder teknologi.

Ved innspillingsstart kan jeg love dere at jeg virkelig skal være fysisk og mentalt i toppform. Klar til å jakte i beste sendetid. På Svindeljegerne siden på facebook vil dere fremover kunne se litt «behind the scenes» materiale fra både sesong 1, og to. I tillegg vil vi oppdatere med litt svindlernytt.

Titt gjerne innom med deres tips også.

Her kan dere se hele sesong 1 gratis

Klipp fra en av mine favorittepisoder i sesong 1 får dere her;

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Alt godt fra meg.