Livsgleder "Joys of Life"

Takk for nå Norge – The Modern Corporate

Mobilfri på dagtid og kvelder fri for mål, og drømmejag

De viktigste dagene i året starter nå. og grunnen er enkel. Hviledagene på sommeren er nemlig den reneste energi drinken som finnes og i en verden der vi individer av 2017 er så på, og gir så mye av oss selv døgnet gjennom så er sommervinduet en nødvendig luke for å melde seg av racet.

Jeg er avmeldt til august og skal nå bruke tiden på å finne igjen gutten som ble borte et sted mellom jul, og påske.

Du tenker kanskje at jeg kommer til å bukke under for arbeidslysten og snik-jobbe (det har jeg jo gjort alle tidligere år). Svaret er neppe, og da mener jeg virkelig det jeg sier. Denne sommeren er planen å hvile ut fullstendig. Jeg skal hente krefter, inspirasjon og motivasjon. Jeg skal trene, spise og sove. Jeg skal surfe, seile og nyte naturen på en en knaus av en holme i Atlanterhavet. Jeg skal gjøre det på Kanariholmen som jeg ikke har besøkt siden mars måned.

Resultatet av all krefte-hentiingen blir råskap til alle de tøffe høst aktivtetene som ligger som perler på en snor. Ryktene sier allerede nå at jeg igjen skal jakte skurker på TV med «Svindeljeger» makker Ole Eikeland i august. I tillegg skal vi fortsette å utvikle RIG til å bli et enda råere analysehus for alt som er skummelt innen hvitvasking korrupsjon, falsk ID og terror. Et blogginnlegg eller tre får dere sikkert utover høsten også.

Om sommeren vil det slik så skal jeg forsøke å utfordre meg selv litt når det gjelder fritidsaktiviteter. En god kompis fikk nemlig ideen om at vi hver uke skal gjøre noe som vi egentlig er livredd for. Jeg skal holde dere oppdatert på om vi er like tøffe når det kommer til stykket. Ryktene skal ha det til at han kaller det «Fryktløs sommer», og jeg frykter allerede det som kommer. Høydeskrekk er ikke noe man tuller med.

Når dagene på ferie går mot kveld så kan det godt hende at jeg finner motivasjonen til å skrive litt, men ting som ligner på jobb det skal jeg ikke gjøre, eller røre. Jeg skal vurdere å la tankene skape en ramme som gjør at jeg kanskje klarer å fullføre et langsiktig bokprosjekt, som for meg ikke er stress men ren terapi. Det å sitte med dette er omtrent som å la tankene drukne i en Tv serie eller i en film. I dette tilfellet er historien min, og jeg håper å kunne dele den med dere alle før eller siden.

Siden sist jeg skrev på bloggen for en uke siden så har jeg tilbrakt litt tid i eget selskap, og hodet har dermed fått bearbeidet endel av inntrykkene fra det siste halvåret. Det har vært litt av et halvår med både TV innspilling, samlivsbrudd, litt reklamejobber og mye spenning på RIG. En kikk i kalenderen forteller meg at dette er første fulle frihelg siden nyttår. Slikt blir det lang sommerferie av.

Kjære fine lesere av KleivenBlogg. Jeg skatter dere alle sammen!

Takk for at dere er med meg på reisen. Vi sees snart igjen. Nå skal jeg teste kanarimat og la Gavin James gi meg en musikalsk reise. Om tre timer er jeg på den lille øya utenfor Afrika. God sommer! Om jeg skal gi dere tre stikkord for min sommer så blir det saltvann, stjernehimmel og sand.

Er jeg riktig heldig med sommeren så kanskje jeg får besøk på Sydenøya av det mennesket jeg skatter mest også. Det hadde i såfall gitt massiv glede.

Jeg avslutter med noen ord fra Jr; Pappa i sommer er det vi som er sjefen.

Nyt sommeren!

Relatert

Share: