Livsgleder "Joys of Life"

Svindlerjakt & livet – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjære leser, la meg gi dere en liten oppdatering på livet, og ikke minst den første tiden som Svindeljeger.

Jeg har de siste dagene vært så heldig å få ta del i høst-lanseringen til MTG, med TV3 og Svindeljegerne. I tillegg har jeg hatt noen helt fantastiske innspillingsdager med kompisen Ole (Eikeland) og folkene på Monster. Dermed er det meste lagt til rette for lanseringsepisoden av vårt første TV eventyr som vaskeekte Svindeljegere.

Startskuddet smeller den 19 september 2017 klokken 20.30. Kanalen er TV3.

Jeg er riktig stolt av å være Svindeljeger denne høsten. Like stolt er jeg over å få være programleder på TV3 , og med denne nye utfordringen har jeg fått en ganske så bratt læringskurve. Riktignok i et godt og trygt miljø som kan det å lære bort TV-faget, og slikt elsker en Kjell-Ola som ser alt som er umulig som en mulighet til å klare det umulige.

Da jeg for noen år tilbake først begynte å leke med ideen om svindel-TV så var skeptikerne mange, og spesielt da da jeg nevnte at jeg ville forsøke meg som programleder. Jeg husker at en kjent norsk Tv-personlighet mente at jeg kanskje kunne få til noe med nett-Tv. Han mente at svindel ideen aldri ville funke på vanlig TV.

Den første som hadde troen på at jeg kunne gjøre TV var Stig Olav Kasin som den gang var i Nordisk Film TV. Tusen takk for at du hadde troen Stig Olav, og ikke minst takk for at du brukte at du brukte så mye tid på å jobbe med det vi den gang kalte TV prosjektet «Naive Norge».

Det at du hadde troen gjorde at jeg aldri gav opp Tv drømmen. Det tok bare litt lenger tid enn jeg forventet, men nå er det snart tid for svindel på skjermen. Jobben foran kamera er langt på vei gjort.

Det er ved slike anledninger vi mennesker virkelig får vist hva som bor i oss, og jeg må virkelig si at jeg elsker å få jobbe med TV. Ikke minst fordi slik jobbing er et lagarbeid som inkluderer så mange flinke folk. På både Monster og TV3 er det fullt av mennesker som kan gi meg en trygg og god innføring i TV-faget og slikt gir både trygghet og arbeidsglede. I tillegg får jeg litt den samme følelsen som jeg fikk gjennom å drive med lagidrett i oppveksten. TV er virkelig en lagidrett.

Jeg får den samme følelsen av både fellesskap, lagånd og lagarbeid som på fotballbanen. I tillegg får jeg følelsen av å være et lite tannhjul i et stort maskineri der alle delene er like viktige.

På TV er min jobb annet enn å tenke, og det er i seg selv en befrielse. Til daglig er jeg jo vant til å løse problemer på alle kanter for kunder av alle slag. På TV der skal jeg kun gjøre. Aller helst som jeg blir bedt om.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

En fotballtrener jeg snakket mye med om livet for noen år tilbake snakket om alltid om det å sparke ballen som om man mente det. Han hadde sett seg lei på folk som puffet ballen sa han, og med de ordene i bakhodet har jeg kopiert hans bruk av ord til alle andre livssituasjoner. Jeg puffer ikke på jobb, jeg gjør alltid en real innsats. En innsats som man kan være stolt av og da handler det ikke om å sammenligne med omverden men med seg selv.

Den samme fotballtreneren snakket ofte om sitt individuelle beste til fordel for laget, og om dette er målestokken så er et sett å finne den optimale prestasjonen så skal jeg virkelig sørge for å gjøre mitt for at Svindlerjakten blir både underholdende, spennende og lærerikt å følge.

Det er nemlig mye god læring og forbrukeropplysning i det å få se svindel fra innsiden, og da spesielt i en tid der teknologi og moderne kommunikasjonsmidler gjør oss alle mer sårbare.

Om få dager kan dere se første episode, og allerede nå kan jeg love at spenningen sitter fra første sekund. De kaller oss Svindeljegerne!

Les og se mer om Svindeljegerne hos TV3

Her finner du oss på Viaplay og Viafree

Relatert

Share: