Livsgleder "Joys of Life"

Svindeljegerne, bok og masse kjærlighet – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjære leser, flere av dere har spurt meg om det blir mer Svindeljegerne på Tv3. Svar kommer  i løpet av kort tid. Jeg lover! Inntil videre så kan jeg ikke si så mye mer, men det er jo lite tvil om at Svindeljegerne har truffet en nerve der ute. Det viser både seer-tall, og alle de mailene som dere sender oss som har jobbet med prosjektet. Svindel av nordmenn er milliard industri og svindler-Tv er en enkel men effektiv form for forbrukeropplysning,

At politiet i Norge heller ikke prioriterer svindel særlig høyt er sikkert også en grunn til at så mange etterspør både en ny sesong, og mer innhold som gjelder svindel her på bloggen. Hver uke mottar jeg flere titalls svindeltips og mye av dette kunne jeg ha skrevet om. Ikke minst om jeg hadde hatt mer tid. Jeg har lovet meg selv at jeg skal forsøke å bruke flere av disse tipsene i blogginnlegg fremover så har dere litt å glede dere over frem til en ny TV sesong er endelig avklart. Med sagt så har både makker Ole og jeg sagt at vi vil være mer Svindeljegere på TV. Det er dermed mye som ligger til rette for mer action.

Så over til litt bok

Du er kanskje en av de som har bidratt i forbindelse med bokprosjektet mitt den siste tiden? Responsen på både ideen til boken og selve prosjektets fremdrift har vært svært god, og derfor har jeg nå tenkt til å dele litt med dere andre som følger bloggen min også.

Bokprosjektet mitt heter foreløpig «Mitt beste jeg». Boken handler om å bli en best mulig versjon av seg selv, og den tar for seg både min reise, og den reisen vi alle gjør som mennesker. Jeg har basert de første tekstene på tiden da jeg som tjuetre år gammel gutt både møtte veggen og ble totalt avskrevet som utbrent og utslitt. Min reise i næringslivet var i følge enkelte over allerede da, men snart tjue år senere så er jeg her fortsatt. Litt sterkere og mye klokere enn jeg noen gang har vært.

Om du er blant de som sitter i «lese-gruppen» min så vil du få litt tekster å lese gjennom i tiden fremover. Jeg har nemlig valgt å inkludere mine følgere og lesere ganske mye i prosessen. Dette er nytt for både Gyldendal, og meg men jeg liker formen, og ikke minst all den verdifulle feedbacken som det gir.

Min bok handler ikke om å være perfekt, eller et menneske til etterfølgelse men mer om noen enkle instrumenter og mekanismer som har hjulpet meg. Boken min er ment å skulle inspirere men uten å være belærende eller pekefinger orientert. Jeg vil bare dele tanker. PÅ samme måte som jeg over mange år har delt i både blogg, og i ulike medier.

Jeg håper at dere vil være med på reisen.

Når det gjelder en annen side av livet så har jeg de siste dagene blitt kontaktet av enkelte medier i dette landet med forespørsel om kjærlighetslivet mitt. Den delen av livet har jeg ikke tenkt til å dele før jeg er klar. Den delen av livet er det som menneske viktig å ta og føle på før man sier eller gjør verken det ene eller det andre. I livet er det noen ganger lurt å finne ut av ting i fred og ro. Så kan man eventuelt dele når man føler seg både klar, sikker og minst trygg på at følelser, og alt rundt har fått vokse til noe som kan vare. jeg har også lært for lengst at både medier og omverden vil være med på både opp og nedturer. I kjærlighetslivet må man få føle på ting i fred og ro.

Ønsker dere alle en strålende helg. Ta vare på hverandre. Det vi trenger mer av i dette landet er definitivt litt kollektiv deling av både smil og komplimenter.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Livet blir så mye deiligere sånn!

God helg!

Her følger litt musikk på veien. Alt godt fra meg

Relatert

Share: