Livsgleder "Joys of Life"

Startskuddet smeller nå! – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Disse gutta skal sørge for at jeg finner topp-formen før mer Svindlerjakt

Kjære leser, nå har jeg startet oppbygningen til det jeg kaller for «sesongen», og for meg innebærer det først av alt at det fysiske nå skal utvikles, så jeg er sterk som en bjørn tidlig i April. Det er noe med å ha trivselvekten inne når man skal utføre enkelte jobber, og da mener jeg enten det er TV, eller reklamrelatert. Det er også noe med å vite at egen styrke er på sitt beste, og da mener jeg både fysisk og psykisk. I tiden fremover vil jeg kose meg med trening både på Jobbsprek, og i svømmebassenget på The Thief. Det er liksom noe med å variere treningen, og bruke den allsidigheten som jeg virkelig verdsetter som menneske. Det er noe med å ikke gå seg fast i et spor, men heller kunne gjøre treningen så variert at jeg ikke går lei. Selv ikke når vi guffer på med mer action, og tyngde.

Sulten tiger jakter best

Når jeg senere i dag tar turen til jobbsprek så vet jeg at gutta over ikke vil la meg jukse-trene som jeg har gjort siden jul. Med juksetrene så mener jeg sånne slappe økter der jeg egentlig går mest og sparker i gulvet. Motivasjonen har vel hanglet, og manglet litt i det siste og da er det greit å ha noe konkret å trene frem mot. Så langt i år er jeg mest fornøyd med at jeg har kommet meg på gymmet selv om motivasjonen har vært sånn halvveis. Nå skal jeg klinke til fremover, og vi vet jo alle at en dag uten trening er en dag uten mening.

I tiden fremover skal jeg igjen trene som om jeg mener det.

Har dere kanskje lyst til å lese, eller se mer hvordan jeg trener for tiden? I såfall vil jeg vurdere å lage noen korte saker, eller videoer på dette. Ellers er det bare å komme seg ut i naturen godtfolk. Den er jo det beste og mest naturlige stedet for trening tross alt. Så får gym, og svømmehaller være et tilskudd når kong-vinter jager oss inn.

Stay safe!

Relatert

Share: