Livsgleder "Joys of Life"

Start dagen med å imponere deg selv

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjære leser, midt i en kopp kaffe på Albert så slo det meg.

Det er på tide å legge is på iveren etter å imponere alle andre. Start med å imponere deg selv! Omtrent der starter dagens blogginnlegg, og mens du leser deg videre så har jeg allerede mitt nyttårsforsett klart. Jeg skal imponere meg selv denne julen ved å holde meg litt borte fra sosiale-medier. Jeg skal imponere meg selv ved å bruke mer tid i den virkelige verden, og mindre tid i den virtuelle. På den måten kan jeg gjøre noe så 90-talls som å virkelig være til stede, og i all den tilstedeværelsen som jeg skal by meg selv på i julen så skal jeg også sørge for å oppleve. Oppleve uten å måtte dokumentere alt.

Vel, i alle fall er dette en god ambisjon, og selv om nyttårsforsettet gjerne skal begynne først for 2018 så velger jeg å tjuvstarte allerede nå. En god tjuvstart i livet er nemlig undervurdert.

Når det gjelder julen, og julens gaver ellers så kjenner jeg allerede nå at jeg har fått den beste gaven av dem alle i nytt og godt treningstøy fra Under Armour. Enda en tjuvstart. Jeg elsker treningstøy og så fort dress og slips kan byttes ut med t-skjorte og bukse uten press så kommer det mer naturlig enn noe annet i livet. Det å være fysisk aktiv er en gudegave i seg selv, og enten det er aktivitet inne på et gym i frosne Norge, eller ute på Kanariholmen  så er følelsen den samme. Magisk!

Jeg kan faktisk ikke forstå hvordan enkelte velger å leve et liv med kropp og sjel i konstant ro når det er så mye aktivitet som bringer gode ting med seg. Det å være fysisk aktiv fremmer helse på alle områder og derfor kjenner jeg alltid på muligheten til bevegelse. Slik holder jeg hverdagsformen enter det skjer gjennom å gå til jobb, trene på gymmet, svømme som avkobling eller bare teste egen styrke gjennom noen egenvektøvelser hjemme på stuegulvet.

Som en fyr med mange reisedøgn i løpet av året har faktisk sistnevnte vært en hemmelighet når det kommer til å holde formen mens vi er på farten. Når kollegaene er i hotellbaren, eller strekker middagen ut i sene timer så er jeg ofte å finne i full strekk på hotellgulvet. Du skal ikke undervurdere lykkefølelsen ved å klare en push-up mer enn i går. Den gleden kan jeg leve lenge på.

Den samme følelsen kommer med all mestring som krever en innsats. Den kommer med gleden av å imponere en som sjelden blir imponert. Meg, eller deg selv!

Stay safe godtfolk.