Livsgleder "Joys of Life"

Satser videre med United Influencers – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Noen valg i livet er enklere enn andre»

Kjære leser,

Den siste tiden har jeg tatt en rekke valg på jobb og privaten som vil gjøre en stor forskjell for fremtiden, og ikke minst for hvordan året 2018 vil bli. Jeg har valgt å skrive bok for Gyldendal, jobbe videre med TV3, og skyve distribusjon av foredrag over på Athenas og Atikko. Nå har jeg tatt nok en avgjørelse. Jeg har bestemt meg for å la United Influencers ta seg av alle mine kommersielle aktiviteter i sosiale-medier, og dermed også avtaler tilknyttet blogg og sponsorer. Jeg skyver nå alt  over på teamet som jobber med noen av Norges fremste profiler, og dermed kan jeg bruke mer av min egen tid på det jeg trives best med.

Jeg trives best med å få være kreativ og skape. I tillegg blir det mer tid til risiko-faget

Grunnen til at jeg ønsker å jobbe med United Influencers er at jeg har hørt så mye godt om flere av deres ansatte og ikke minst om hvordan de jobber systematisk med kunder. Jeg ser frem til å jobbe med min nye agent Viola Wenaas Myrann. Muligheten til å jobbe med henne kunne jeg ikke la gå fra meg. Allerede etter vårt første møtet var godfølelsen der, og det sier mye. Det at Viola også jobber med flere av de største kvinnelige bloggerne gjør at hun også har gode forutsetninger for å løfte mitt lille univers videre. Jeg gleder meg veldig til å bli litt mer utfordret enn jeg har blitt de siste årene.

I tillegg gleder jeg meg til å kunne fokusere mer på å skape godt innhold som dere lesere, følgere og venner etterspør. Alt i alt så ser jeg dette som en utrolig morsom mulighet som kom til helt rett tid. Den kom nemlig i en periode der jeg har lett etter de rette brikkene for avlastning rundt meg.

Nå er det eneste som mangler en god assistent men det er også en pågående prosess.

Jeg holder dere i loopen, og håper at dere gleder dere med alle de nye spennende tingene som skjer rundt KleivenBlogg og andre prosjekter. Det å skape er noe av det mest spennende i livet.

Nå nylig var jeg også som med som den nye gutten i klassen med United Influencers på deres kick-off, og det var i seg selv ren glede.

Følg drømmene deres kjære lesere. Det er en verden av muligheter der ute.

Fortsettelse følger!

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Stay safe

Relatert

Share: