Livsgleder "Joys of Life"

Nå lopper de bilene våre igjen – The Modern Corporate

Bilen til min venn «H» så mer ut som en knust brusflaske enn som en bil da han fant den sist uke. Nå ruller en ny runde med BMW-bandittenes favorittbrekk over landet.

At Facebook kan brukes til så mange vet de fleste av oss, og da jeg sent sist uke sveipet innom nyhetsfeeden på det sosiale-nettsamfunnet, så var det mer enn gamle Vietnam fotografier og vennefyll som fylte listen. Ettersom jeg skrollet nedover så dukket det ene bildet av knuste bilruter opp etter det andre, og felles for de fleste bildene var det var rasket ut både multifunksjonsratt og ekstrautstyr som på godt norsk kan tyde på et godt gammeldags bestillingstyveri.

Ikke en, ikke to men flere!

Det var nemlig flere på min venneliste som var utsatt for samme sak, og det hadde ikke bare hendt at med ulike venner på samme dag. Det hadde hendt på ulike sider av byen og i omtrent samme tidsrom.

Mye kan dermed tyde på at bandittene raider byen på jakt etter biler som har alt av ekstrautstyr. Slikt utstyr er jo gullverdt i bandittverken, og er det noe landets bilforhandlere har lært oss de siste årene så er det at slikt koster. Bilen er billig men alle duppedingsene som vi bare må de de koster flesk.

Flere tips fra blogglesere oppgir at bil-banden skal ha øst-Europeisk opphav.

Nei, godtfolk. Tiden har kommet til der alle for å plassere et godt plassert og aktivert kamera på dashbordet i bilene deres, og når brekket først skjer så får dere bilde av både Kjell Kriminell og Ronny Røver.

Enn så hodeløst som slike innbrudd kan virke så må nemlig jobben med å fjerne fastmontert utstyr gjøres, og slikt tar ikke to eller tre sekunder.

Spesielt ikke når operasjonen er mer enn hærverk. Den er bestillingstyveri.

Dere er advart!

Stay safe!

Bildene i saken er brukt med tillatelse fra bilenes eiere.

Alt godt herfra og,

STAY SAFE!

WWW.KJELLOLAKLEIVEN.NO

Les også – Ikke la dem ta livet av krona

Les også – Er vi så lettlurte på Facebook

Les også – Da jeg drakk mine siste dråper alkohol

Les også – Min best bevarte hemmelighet

Følg meg gjerne på min offentlige profil på Facebook her; MIN FACEBOOK!

416026-7-1431012333107-8904037

www.kjellolakleiven.no

TAKK FOR BESØKET!

Tips til bloggen kan sendes til Kjell-Ola.kleiven@rignorge.no

Alt godt herfra og stay safe!

Relatert

Share: