Livsgleder "Joys of Life"

Min neste kjæreste!

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Ytterpunktene i livet, og en kopp god kaffe

Det er noe helt spesielt med å våkne til sol, og følelsen av vårlig varme i Norge og med denne følelsen som gjør at dagen nærmest starter som en energi-fest. Du kjenner kanskje følelsen? I dag tidlig hadde jeg nettopp en slik start på dagen, og med alt det sollyset som fulgte meg bortover brygga var det rett og slett umulig å gå forbi stamstedet. Slik er det som regel på slike morgener.

Cafe Albert, har for meg blitt selve symbolet på morgen-harmoni og en god start på dagen har ofte startet her med morgenavisene. Aller helst med en lett frokost mens nyhetsbildet får synke inn i hjernebarken.

I dag startet dagen nettopp slik, og det var mens jeg satt slik at jeg kom på noen ord som min mor alltid har sagt «like barn leker best». Hun mener det virkelig, og enten jeg har fortalt henne om kollegaer. venner eller kjærester som jeg har hatt gjennom årene, så kommer det alltid ned til de like barna som leker best.

La meg komme med en bekjennelse.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ved valg av kompiser, og forretningspartnere opp gjennom årene konsekvent har fulgt mammas råd. Det er kun ved valg av kjæreste at jeg kanskje har valgt det motsatte. Bevisst eller ubevisst så har jeg alltid lett etter en Ying som motvekt til Yang. Om det har fungert? Svaret blir vel noe sånt som tja, men til eget forsvar vil jeg kanskje si ja. Ja, det har funket i perioder!

Det som i alle fall er helt sikkert er at jeg for tiden er gift med jobben, og driver to-mannsfamilien med Jr og meg annenhver uke. Skal en fremtidig kjæreste komme inn i vår lille verden av eventyr så må det være en person som Jr omfavner, og som passer inn mammas gylne regel om like barn som leker best.

I en alder av snart 40 er det vel på tide å kaste egen prestige på båten til fordel for kloke ord fra en mor. Kloke ord som kanskje er viktigere enn noengang tidligere. Nå skal jo en fremtidig kjæreste ta del i livene til en liten og en stor gutt, og det kompliserer.

Inntil videre er det i alle en ting som er sikkert. Jeg nyter tiden med Jr, og ekteskapet med jobben er heller ikke av det dumme slaget. I begge tilfeller gjelder mammas regel. Like barn leker best!.

Stay safe godtfolk

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

www.kjellolakleiven.no

Relatert

Share: