Livsgleder "Joys of Life"

Min natt med naboen! – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Hva skjer om du tar en ung fremadstormende filmskaper ved navn Emil, kaster på en dose god gammeldags øye for detaljer i form av Bastiansk stilkunst og hiver en 40 år gammel Kjell-Ola ut i en Riva på vannet utenfor Tjuvholmen? Svaret er som seg hør og bør, men du har ikke alle ingrediensene enda. Med i miksen må du ha en stilsikker hotelldirektør ved navn Jarle, og først da har du «Mitt døgn med Tyven»

Jeg har lenge hatt en fascinasjon for, og ikke minst lyst på å bli litt bedre kjent med naboen min. Det er liten tvil om at hun er både ettertraktet og anerkjent. Til og med hedret. The Thief er hedret med både priser, hyllest og jubel fra både inn og utland. I all den beundring som hun gjerne får så er det ganske så utrolig at jeg får gleden av å besøke i det hele tatt. At jeg i det hele tatt får ankomme henne med båt, og blir tatt imot av sjefstyven selv er en heder i seg selv. Jeg føler meg stolt og ydmyk der jeg blir tatt imot.

Etter noen måneder med intens jobbing på både RIG og Svindeljegerne føles det godt med litt pleie, og da er jo The Thief hotell stedet over alle steder. Når jeg først ankommer hotellet sammen med filmteamet fra Marvelous, så er det en litt spent Kjell-Ola som gjør seg klar til en litt annerledes opplevelse. Det er en litt spent Kjell-Ola som vet at The Thief er hotellet der noen av verdens mest kjente mennesker har fått hvile ut etter konserter eller andre eventyr i Oslo. Det er stedet der popstjerner, rockestjerner og filmhelter søker hjem når de besøker hovedstaden, og nå skal jeg få gjøre som de gjør. jeg skal få nyte fasilitetene på tyven, og det kun et steinkast fra min egen leilighet på den andre siden av kanalen.

Som Svindeljeger vet jeg at jeg har kommet hjem. Hvor skulle jeg ellers hvile før neste bandittjakt om ikke på Thief. Jeg er her for to grunner. lage film og hente krefter. Filmen får dere her.

Relatert

Share: