Livsgleder "Joys of Life"

Med øye for deg – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Det finnes ikke noe bedre enn å gjemme blikket bak mørke solbriller  i sommersolen.

Sponset innlegg

Det siste året har jeg vært aktiv brillebruker, og med en ny hverdag har det også kommet nye utfordringer.

La meg gi dere et eksempel; Gjennom hele livet har jeg reagert på sterkt sollys. Der solbriller tidligere har vært en redning for å unngå unødvendig hodepine, så har utfordringen det siste året vært at jeg som bruker av vanlige briller har følt at synet har vært svekket. Svekket  i det samme sekund som jeg har gjemt blikket bak solbrillene.

I de fleste situasjoner i livet så går det greit å se litt dårligere enn vanlig, men det alderssvekkede synet mitt har og sine ulemper . Ved aktiviteter som bilkjøring, trening, sport, jobbing på pc utendørs,  eller kaffe-liv med tilhørende lesing av avis eller godbok så har jeg savnet falkeblikket fra bruk av vanlige briller, og svaret på problemet fikk jeg først i møte med vennene mine i Interoptik.

Når sola begynner å skinne på våren er det for meg alltid solbriller som frister mest å ha på seg. Ulempen var tidligere at man da ikke så klart. Det er nå løst, og løsningen er jeg så utrolig fornøyd med at jeg ikke kan få sagt det med ord.

Vennene mine i Interoptik fortalte meg at mange som bruker briller slik jeg gjør ikke vet at det finnes solbriller som man kan sette styrke i. Solbriller med styrke er helt vanlige solbriller man setter styrke-glass i med solbeskyttelse. Slik trenger man ikke velge – du kan både se bra og se bra ut, eller slippe hodepine ved bruk av dine favoritt solbriller.

(Mine ser du nedenfor)

Det er en helt spesiell følelse å ta på de nye solbrillene som både gir meg syn som en supermann, og følelsen av beskyttelse mot det aller skarpeste sollyset.

I kombinasjon er dette for min del en skikkelig vinneroppskrift, og da jeg på kjøpet fikk hjelp av en dyktig brillestylist som hjalp meg med å velge riktig briller til mitt ansikt så var sirkelen sluttet. I sommer kan du dermed risikere å løpe på en Kjell-Ola som titter på deg med klart syn bak mørke glass. Du vil ikke kunne se hvor jeg ser, men jeg ser godt og jeg ser deg garantert.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

I den nye hverdagen ser jeg som i tidlige barneår, og det mens jeg kan gjemme blikket bak mørke glass. Sommeren kan nå bare komme.

Nå kan du kjøpe en solbrille, og få en brille med din styrke hos Interoptik.

Mine solbriller med styrke kan du se, eller kjøpe her;

Bildene er tatt av Christian Bastiansen for Interoptik. På bildene der jeg går i dress, og slips er klærne fra Sand Copenhagen.  Alle brillene selges hos Interoptik.

Takk for at du tittet innom.

Tips til bloggen kan sendes til post@kjellolakleiven.no

Relatert

Share: