Livsgleder "Joys of Life"

Med hjertet utenpå skjorta

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Det gjør vondt å by på fullstendig åpenhet, men det gjør godt å se responsen fra alle som har omfavnet innlegget – Den indre krigen»

Den skrekk blandede fryden som opplevelsen av å ha publisert blogginnlegget «Den indre krigen – kampen ingen snakker om» sist uke var ikke mange sekundene gammel før de første mailene begynte å lande i innboksen, og slik har det bare fortsatt.

Blogginnlegget som ble skrevet i et øyeblikk der jeg bestemte meg for å legge hjertet utenpå skjorta har fått ekstremt mange reaksjoner, og med dem forsvant frykten for offentlig latterliggjøring. Så langt er bloggen likt eller delt av rundt 1000 mennesker på Facebook. Det kan dermed synes som om temaet «ensomhet» er mer aktuelt enn jeg kanskje forsto da jeg først skrev innlegget. Dette bekreftes også av alle mailene fra andre som opplever det samme på ulike sett og i ulike former.

Så langt har jeg ikke fått lest alle mailene som har kommet men jeg skal forsøke å få gått gjennom disse over de neste dagene.

Da jeg først banket ut teksten så gikk jeg noen runder med meg selv – Jeg vurderte rett og slett å slette teksten. Fordi den kanskje var for personlig eller for snever for en blogg som etterhvert har blitt ganske bred i sitt nedslagsfelt. Når jeg valgte å ikke slette den så var det fordi jeg tenkte at den kanskje kunne gjøre en forskjell.

Det er derfor utrolig gledelig at flere av dere finner trøst, inspirasjon og nye krefter i innlegget.

En av dere skrev følgende: «Det er godt å se at den populære gutten også kan føle på smaken av ensomhet». En annen skrev det slik; «Jeg finner nye krefter i at noen med en stemme som høres beskriver det jeg føler»

Begge kommentarene over gav meg en tåre eller to i øyekroken, og jeg er evig takknemlig for at så mange bryr seg om å lese, eller kommentere på KleivenBlogg. Bloggen er etterhvert et sammensurium av mye som passerer gjennom hjerte og hjernen min, og jeg er stolt over at så mange stopper innom i løpet av en uke.

Det er nemlig dere som skaper den interaktiviteten som gjør bloggen til en av Norges mest leste blogger for voksne.

Takk for at dere bruker tid på å stoppe innom bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på!

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Alt godt fra meg.

Har du tips til bloggen? Send gjerne tipsene til post@kjellolakleiven.no