Livsgleder "Joys of Life"

Makeup inspirasjon til bryllup og fest!

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Her kommer inspirasjons bilder og forklaring på hvordan man oppnår disse nydelige sminke look’ene.  De kan brukes både til fest eller som brud på den store dagen.

Ovenfor er det først brukt en hvit base skygge svakt over hele området fra øyekant til bryn. Øyelokket er dekt med sølv skygge. Det er så brukt en mørkebrun C-skygge som er blitt duset innover i globalen.

Her over er det også først brukt en hvit base skygge svakt over hele området fra øyekant til bryn. Det er så påført beige skygge på lokket og mørkebrunt i globalen. Her er det brukt samme mørke skygge i C-formasjon som i globalen. Den er så duset ut i en spiss mot ytterste brynpunkt.

Dette bildet ovenfor er et eksempel på hvor flott det kan bli seende ut med punktvipper. Myk kajal blyant i mørkebrun farge, skaper et mykt og naturlig feminint resultat. Hun har valgt en klar rosa farge på leppene for å komplementere for de klare blåe øynene. Dette gjør at blikket også blir mer intens.

Her over er det brukt sort kajal for et intenst resultat. Skyggen er en blanding av sort og grålilla i C-formasjon. Hun har en matchende naturlig tone på leppene, med gloss på toppen av det. Legg merke til at hun unngår for mye gloss nær munnvikene. Det gir bedre resultat på bilder.

Øyenskyggene brukt her er i to forskjellige lilla toner. En lys lilla tone er først lagt på øyelokket. En mørkere lilla er så lagt i globalen og duset ut med en pensel.

Jenta i hvit har hvit øyenskygge med svak lysrosa i C-formasjon og mørkere brun i globalen. Det er valgt våtliner dratt helt ut mot brynets ytterpunkt.

Jenta ovenfor har små øyne med liten plass mellom øye og bryn. Det er derfor valgt å fokusere på hennes flotte lepper. De er svakt forstørret ørlitte med rød leppeblyant, før rød leppestift ble påført til slutt.

Forklaring av global linje og C-skygge:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *