Livsgleder "Joys of Life"

Lørdagsfølelser, over en kaffe – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Så sitter jeg her da, og samler krefter over frokost på Albert etter nok en uke som har krevd både mot, krefter, og en dose tålmodighet. Den siste uken har jeg rukket å gjøre ferdig en reklamefilm med vennene mine i Marvelous. Jeg har gjort litt TV opptak til en kommende serie, og ikke minst så har jeg jobbet for å gjøre risikoanalyseselskapet RIG enda litt større, bedre og raskere enn det var i går.

Når uken skal oppsummeres så ser jeg at noe av det mest spennende som skjedde var at blogginnlegget «Mine 10 enkle tips til et lykkelig liv», har inntatt posisjonen som det mest leste jeg har skrevet etter at jeg brøt med Nettavisen/Blogg.no ved nyttår. Etter ganske mange år med blogg er det egentlig utrolig å se at innlegg som dette lever sitt helt eget liv. Det er som om de våkner til liv etter at jeg trykker publiser.

I skrivende stund er det noen tusen av dere som har delt innlegget på Facebook, og det forteller meg at innlegget traff en nerve. Det forteller meg også det samme som dere ofte skriver til meg i mail, og kommentarer. Dere som leser bloggen ønsker flere innlegg om verdier, og veivalg. Det skal jeg forsøke å levere!

Det er motiverende at nesten 100.000 leser et slikt blogginnlegg.

I tillegg har følgersiden her på Facebook nådd mer enn 300.000 mennesker siste uken. Det er ganske sinnsykt.

Når det gjelder faget mitt som risiko-mann så har det vært litt mindre av det på bloggen i det siste, og det skyldes to ting. Først av alt så jobber jeg med risiko to andre steder for tiden. Både på RIG, og med et TV prosjekt. Det blir dermed så mye av slikt i andre deler av livet mitt at jeg sliter litt med å skulle sette meg ned å skrive om det på blogg i tillegg.

Jeg kan imidlertid love at dere alle vil forstå hvorfor når TV prosjektet ruller i TV ruten. Så langt ser det nemlig fantastisk ut.

Når det gjelder privatlivet så har flere av dere spurt om jeg har fått kjæreste eller er sammen med eksen igjen. Svaret på begge er nei, og grunnen er ganske enkelt at jeg i denne fasen i livet har mer enn nok med å være en god far, og drive alle prosjekter fremover om jeg ikke skal forsøke å pleie et forhold i tillegg. Med tid og stunder er jeg imidlertid sikker på at den rette jenta dukker opp, så får v se om hun ønsker å leve med en Kjell-Ola som er høyt og lavt til alle døgnets tider.

Jeg har hørt at det kan være en prøvelse i seg selv.

Stay safe, godtfolk! Vi sees og høres snart igjen:)

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Alt godt fra meg og god helg.

Relatert

Share: