Livsgleder "Joys of Life"

Livets overraskelser, og litt gruff i systemet – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjære lesere, så sitter jeg her igjen da og forsøker samle tankene og ukens hendelser over en dobbel-espresso på Albert Bistro.

Denne uken har vært en minst like kaotisk uke som uker flest er for tiden. Jeg snakker om Kamikaze-travel og for en Kjell-Ola som aldri er syk så ble det plutselig fullt opp når hele kroppen tok en helknekk og slo seg vrang med både feber og sårhals av det slaget som gjør at stemmebåndet vrir seg ut i de rareste toner. La oss ikke dvele ved litt gruff i systemet men heller si og gjøre som de de gjør i Vegas; The Show must go on!

Det har det nemlig gjort på tross av både det ene og det andre.

Du skal jo som mann ikke la deg stoppe av en helseknekk eller litt unoter. La oss spinne videre til sist ukes travelheter.

For å oppsummere uken så har jeg sittet litt hos en av landets største banker og snakket om anti-hvitvaskingsarbeidet deres, og kravene som kommer fra nyttår. Jeg har spist en «round-table middag» med representanter for Facebook og mye hyggelige Facebook- relaterte folk på Ling Ling. Jeg har rukket å jobbe litt TV med prosjektet som kommer til høsten, og jeg har brukt litt tid på en større avis som jobber med en sak på undertegnede.

Det er alltid litt skummelt med slike saker og spesielt når du i motsetning til i egen blogg ikke har kontroll på sluttproduktet. Like fullt så er det et privilegium at de gjør saken, og i all den skummelhet som det er å ikke vite hva som kommer, så innser jeg at det er slike saker som gjør at jeg igjen befinner meg litt utenfor komfortsonen.

Det er som kjent utenfor komfortsonen at man finner vekst. Vekst som igjen gjør Kjell-Ola til et litt bedre og mer erfarent menneske i morgen enn i dag.

En utfordring kan være et privilegium i forkledning.

På tross av ukens noe begrensede krefter så sitter jeg igjen her og tenker at livet er så utrolig fascinerende.

Det er nemlig fullt av overraskelser og hver gang jeg tror jeg har knekt livets kode så kommer det en ny sving som jeg ikke så komme. Disse svingene eller opplevelsene på godt og vondt er det som tester oss mennesker. Det er disse svingene som laster oss med opplevelser som gjør at vi etterhvert forstår at vi verken er like gode eller like dårlige som omverden forteller oss at vi er. Det er håndteringen av disse svingene som skiller suksess fra fiasko, eller vinner fra taper. Det er hvordan vi skaper erfaringer, og læring av alt som skjer som gjør oss bedre egnet til å takle morgendagen – hva enn den måtte bestå i.

En uke blir du definert av omverden som en helt – den  neste som en taper – virkeligheten er som regel et sted midt i mellom.

Vi er nemlig aldri bedre enn vår siste suksess eller fiasko, men vi kan alltid lære og alltid tenke på hva erfaringer egentlig gav oss, eller betyr. For meg er dette hele essensen i den faste morgenkaffen på lørdagen, og med kaffen kommer gjerne tankene som gjør at fiasko eller seier blir til læring.

For den kommende uken har jeg ikke orket å titte på kalenderen enda, men ryktene sier at det kanskje blir å gjøre en gjesteopptreden på TV samt snakke litt svindel i foredragsform. Uansett utkom av uken som kommer så vet jeg i alle fall følgende; Jeg kan neppe forutse det som kommer. Ikke kan jeg tvinge den inn i mitt spor heller, men jeg kan starte med en drøm, legge en plan og gjøre den til et mål.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Premien er sommerferie, og den er bare to uker unna.

Stay safe godtfolk!

Relatert

Share: