Livsgleder "Joys of Life"

Kle din kroppsfasong: Mesomorph (pære)

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Mesomorphs er bredest rundt hoftene.

Kroppsfasongen kalles av mange PÆRE eller TIMEGLASS.

Kroppen dins karakter:
Lang, slank hals og rygg. Definerte midje med kurvede hofter og bakside.

Timeglassfasong og pære form er nesten det samme med alle største punktene til felles. De har en nydelig definert midje, mens det nedre området som baken, hofter, lår og legger er større og holder det meste av vekten din. De fleste kvinner med disse figurene bruker en mindre størrelse på øverste halvdel av kroppen enn på den nederste halvdelen.
Den lille forskjellen mellom disse to formene er at timeglass figurene har fyldigere bryster mens hofter og skuldre er i linje med hverandre. Pære formen har litt smalere overkropp i forhold til hoftepartiet.
Mesomorphs er den medisinske betegnelsen for begge disse former.
Den kvinnelige Mesomorph fasongen er balansert og kurvete med stor eller middels benbygning. Du kan lett bygge muskler, men finner det vanskeligere å gå ned i vekt. Kvinner med disse figurene bør fokusere på å øke forbrenningen.
Tidligere ble disse kroppsfasonger sett ned på i Hollywood, og skuespillere som Jennifer Lopez hadde vanskeligheter med å få jobb i begynnelsen. Men de siste årene har dette endret seg, og nå klassifiseres disse som den ideelle kroppsform for en dame.

Kle din Pære eller Timeglass fasong: Bruk farger på toppen som bringer oppmerksomhet til midjen. Bruk mørke farger på nedre kroppsdel.

Vi må tenke på balanse. Vi ønsker å gi oppmerksomhet til overkroppen ved å bringe andres blikk opp til ansiktet, nakke, skuldre, bryst og midje. Dette vil bidra til å ta oppmerksomheten bort fra den bredeste delen av kroppen. Gjør dette ved hjelp av fargede topper og vid hals. En hver topp som har en lavere og bredere hals vil se flott ut. Disse vil fremheve din bryst og trekke oppmerksomheten til ansiktet ditt.

Fordi nedre halvdel er større enn øvre halvdel, kan du bruke litt løsere stoffer på toppen, men mere tettsittende topper ser best ut på deg. Bluser med mye detaljer, topper med alle slags mønster/tekst og med lysere og friskere farger er det du vil se etter i dine topper.  Tettsittende topper er flott, men husk jo mindre midjen din ser ut jo større vil hoftene dine se ut.
En halter topp som knyttes i nakken vil gi skuldrene inntrykk av bredden hvis du trenger det. Dette kan bidra til å balansere ut hoftene og lårene.

A-linjet og struttende skjørt ser best ut på deg. Du kan også bruke rette skjørt.
¾ lengde eller lengre med en splitt gjør nedre kroppsdels utseende lenger. Når du velger en kjole, velg de med en fasongsydd midje eller en wrap kjole som vil knytes over hoftene. En wrap kjole er en perfekt løsning for en med forskjellig størrelse på topp og bunn.

Når det gjelder bukser, vil du se etter jeans eller bukser som skrår utover eller har brede legger. Dette vil bidra til å skjule dine tykkere lår. Jeans med rette legger er også bra for et elegant slankere utseende.

Høy midje jeans og bukser er best til å vise til figuren din. Hvis du går for de med lav midje pass på at de er litt løse. For stramt i midjen kan gi deg «love handles» (fett eller hud hengende utenfor buksen). Ikke noe pent syn!
Gå for mørke jeans og mørke bukser. Svart er den mest flatterende. Det gir en illusjon av slankere hofter og bak.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Til venstre er det perfekte valg av jeans med sleng bena til å proporsjonere formen din, og i mørke delikate farger for å slanke figuren din.

Jeansene til høyre er også et utmerket valg med brede ben til å balansere lårene, og høy midje for å understreke formen.

Når du shopper for bukser er det 3 tips verdt å huske:
1) Hvis du er liten og nett og ønsker å se høyere ut, bør du alltid gå for samme farge på toppen og bunnen. På den annen side, hvis du er høy kan forminske høyden din ved å ha forskjellige farger på topp og bunn.
2) For tynne eller for tunge kvinner bør aldri gå for fitted/tettsittende nedre ben. Ben med litt utgående sleng går bra med høye slanke figurer, mens rette bein er bedre hvis du har fyldigere lår. Hvis du vil opprette fylde bruker du de med brede legger.
3) Buksen bør alltid passe godt i midjen, men unngå bukser som er for stramme rundt hofter og lår. Buksa bør aldri rynke seg på midjen, eller se posete ut på baken.

Din nederste halvdel er vanligvis en til to størrelser større enn toppen din, så når det kommer til badetøy, har bunnen en tendens til å være problem område ditt.
Du har gode skuldre og en fin rygg, så vis dem fram med en topp i lyse og friske farger eller et modig mønster. Hvis du er stor eller lubben så hold deg borte fra hvit som gjør at alt forstørrer.
En bikini med et buble skjørt er et godt valg for din nedre halvdel. Slike skjørt har en lav midje som hjelper deg å vise frem dine beste trekk mens den kamuflerer dine hofter og lår, og gir deg den rette dekning akkurat der du vil ha den.
Svømmekjoler er jo populær igjen og dekker også magen hvis du trenger det.
Hvis du foretrekker vanlige bikinier, er de som kan binde sidene i en knute et godt valg for å regulere den større størrelsen du trenger over lårene.

Du kan fremheve midjen med belter. Det ser flott ut med fasongen din!
Bruk mørke farger på belter dersom de er festet til nedre del av kroppen. Ikke bruk noen form for prangende hoftebelte som trekker oppmerksomhet til lårene.

Stoffer som skal unngås:
Hvis du har noe vekt rundt midje område, så hold deg borte fra de trangeste toppene. Men ikke bruk klær som er posete og skjuler dine kurver. Det vil bare gjøre helhetsinntrykket større. Hvis du bruker lange topper som strekker seg lengre enn baken, så hold dem i mørke farger.

Hvis du vil skjule den store baken, så hold deg borte fra stramme kroppsklemmende skjørt. Disse vil bare vise hver klump og kurve. Du ønsker også å holde seg unna skjørt med store lommer. Lommer vil bare legge dimensjon til de allerede fyldige hofter. Ikke bruk mini skjørt! De vil la deg se rund ut. Modige mønstre og lyse farger anbefales ikke for stoffer under beltestedet.

Hold deg unna stramme jeans med for mye detaljer på hofter eller bak, slik som overdreven glidelåser, klaffer, broderier på baklommene eller jeans som er ekstremt falmet i lår og bak. Dette vil bare trekke øynene rett til ditt problem område. Unngå også bukser med voluminøse sidelommer. Bruk aldri tapered/ruglete (oppsamlet stoff) jeans eller bukser. De smale og ruglete bena vil bare gjøre at hoftene vises mer.

Du kan bruke både korte og lange jakker, men unngå de som ender akkurat på den bredeste delen av hoftene. Trendcoats som når like over kneet vil gjøre nedre del kortere, som ikke er en god idé.
Elegante sko med en tynnere hæl vil fungere bedre visuelt enn klumpete fottøy. Prøv å bruk hæler når du kan for å forlenge bena.

Pære og Timeglass kjendiser:
Jennifer Lopez, Beyonce,
Mira Craig, Shakira,
Rihanna, Salma Hayek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *