Livsgleder "Joys of Life"

Kle din kroppsfasong: Endomorph (eple)

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Endomorphs er bredest på midt partiet.

Kroppsfasongen kalles av mange EPLE.

Kroppen dins karakter:
Udefinert midje. Smale lår. Noen har fyldigere ansikt og hals.

Mange kvinner har en tendens til å bli opprørt når de hører at de har eple kroppsfasong. De tror det betyr at de ser rund ut. Men slapp av, fordi denne betegnelsen forteller bare hvordan beinstrukturen din er. Det finnes mange tynne epler, som for eksempel Julia Roberts.
Endomorphs er den medisinske betegnelsen for denne formen. Dine karaktertrekk som eple form er at det bredeste punktet er i midtseksjonen din. Du har et fyldigere udefinert midtparti, midje og hoftelinje. De fleste epler har også fyldigere ansikt og hals, fullt formet bryst, bredere skuldre og overarmer. Du er velsignet med tynnere hofter og lår.
Din kroppstype er myk og kurvete med relativt stor benbygning. De fleste epler kan bygge opp muskler lett, men de sliter ofte med å gå ned i vekt og minske fett. Når epler går opp i vekt, har de en tendens til å legge på seg mest rundt midtseksjonen.

Kle din Eple fasong:
Forleng overkroppen din. Få midjen til å se smalere ut. Bruk mørke farger på topp, og lyse farger på nedre kroppsdel.

 Ditt hovedmål er å forlenge overkroppen. Du ønsker å gi inntrykk av slankere skuldre og midje. Du må trekke oppmerksomheten bort fra magen, og trekke oppmerksomhet til dine beste egenskaper som for eksempel dine bryst og flotte ben. Med fokus på dine fordeler og positive områder vil det gjøre at du ser mye slankere og attraktiv ut.

Topper som knytes rundt lag på lag, ser flott ut på deg. Figurnære topper kan også se bra ut, men ikke de som er for stramme! Se etter topper med lange eller brede utrigninger. Det vil trekke blikk vekk fra skuldrene.
En tank topp med en matchende jakke er alltid en fint på deg. Prøv bluser som har en markert midje, eller jakker med belte. Dette vil skape illusjon av en ydmykere midje, og slankere mage. Jakker bør falle godt under midjen til for eksempel midten av låret, aldri på den bredeste delen av hoftene! Bruk jakker og blazere åpne for de beste vertikale linjer. Mørke, sterke farger fungerer best på topper og jakker. Hvis du ønsker en topp med litt mønster, velg topper som er mørkere rundt midten. Gjerne med mest mønster øverst på toppen for å hente blikk opp mot ditt bryst og ansikt, mens du avleder oppmerksomheten bort fra midtparti.

Vis dine fine ben med korte skjørt til/over kneet. A-line skjørt fungerer godt, da det gir deg
illusjon av en midje. Teksturer som chiffon og silke er gode alternativer for dine skjørt.
Ikke vær redd for å bruke sterke farger og mønstre.

Du ønsker å se etter jeans som har en flat front, og en høyde som er lavere enn din naturlige
midje. For å forme opp rumpa, se etter jeans som har baklommer med klaff. Dette kan bidra
til å gi noen kurver til en flat bakdel. Utvaskede eller jeans med falming vil legge form til lårene.
Boot-cut og sleng i bena vil gi deg et lengre, slankere utseende.

Lyse jeans er et flott utseende til deg for å balansere ut overkroppen.
Et utmerket jeans par er de med falmede farger som legger kurver til lårene.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Når du shopper for bukser er det 3 tips verdt å huske:
1) Hvis du er liten og nett og ønsker å se høyere ut, bør du alltid gå for samme farge på toppen og bunnen. På den annen side, hvis du er høy kan forminske høyden din ved å ha forskjellige farger på topp og bunn.
2) For tynne eller for tunge kvinner bør aldri gå for fitted/tettsittende nedre ben. Ben med litt utgående sleng går bra med høye slanke figurer, mens rette bein er bedre hvis du har fyldigere lår. Hvis du vil opprette fylde bruker du de med brede legger.
3) Buksen bør alltid passe godt i midjen, men unngå bukser som er for stramme rundt hofter og lår. Buksa bør aldri rynke seg på midjen, eller se posete ut på baken.

Shorts er perfekt for deg for å vise frem dine flotte ben.
Høye hæler vil forlenge din figur, og gjør at bena ser bedre ut. Det trekker også oppmerksomhet til din slankere del.
En kul veske med detaljer er et must.
Søte luer/hatter og annet morro hode-tilbehør vil trekke oppmerksomheten til ansiktet ditt.

Din største utfordring når det kommer til badetøy er din midtseksjon. Målet ditt er å skape illusjon av en slankere topp og en mer definert midje. Du kan gjøre dette ved å vise frem dine flotte legger og lår men samtidig gi inntrykk av en mer balansert topp.
Se etter badedrakter som har med støpte brystkopper for ekstra støtte. En drakt med ekstra mage innstrammingskontroll vil være et pluss. Prøv en badedrakt som kutter rett over toppen eller en bandeau-stil med tynne halterneck bånd for en minimerende effekt.
En bikini med skjørt er også flott på deg. Noen har sider av skjørt som er justerbar slik at du kan kontrollere hvor mye ben du ønsker å vise. Trekk den opp når du ønsker å vise frem mer av dine flotte ben, og trekk den ned når du er borte fra stranden.

Stoffer som skal unngås:
Hold deg unna topper som er for posete eller har puffy ermer. Dette vil bare gjøre dine skuldre og armer større.
Unngå dristige mønstre og lyse farger over midjen din. Iført en topp med altfor mange mønstre vil gjøre at du ser stor og bred ut på toppen.
Hold deg unna bukser og skjørt som er for stramme, da dette også vil gjøre at du ser større ut på toppen. Gå aldri i bukser som har rynker i front. Dette vil bare legge centimeter til magen! Unngå krøllete bukseben med oppsamling av stoff. Det gjør at din øverste halvdel vises større ut enn den er.

Eple kjendiser:
Chandra Wilson, Rosie O’Donnell,
Liv Tyler, Jennifer Hudson,
Drew Barrymore, Julia Roberts,
Catherine Zeta-Jones og Elizabeth Hurley.

En typisk slank eplefasong

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *