Livsgleder "Joys of Life"

Jeg vil bare ha pengene mine! – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

En gruppe hackere forsøker nå å presse Apple for penger!

Det er ikke den ting som ikke kan stjeles i 2017, og nå melder en gruppe hackere at de har stjålet flere hundre millioner Applekontoer.

“I just want my money,” one of the hackers said.

Hackerne gir selskapet frist til 7. april med å betale.

En gruppe hackere forsøker å presse Apple til å betale for at de ikke skal slette innholdet på flere hundre millioner iPhone-enheter, melder Motherboard.

Bandittene hevder de har stjålet flere hundre millioner kontoer

Gruppen går under navnet «Turkish Crime Family» og de forlanger enten Bitcoin eller Ethereum til en verdi av 75 000 dollar, eller 100 000 dollar i gavekort på iTunes. Hvis ikke Apple blar opp, truer de med å slette innholdet som de angivelig skal ha tilgang til.

Motherboard skriver at hackerne har vist skjermbilder av en angivelig e-postutveksling med Apple. Et av bildene skal vise en samtale med en Apples sikkerhetsavdeling som ber hackerne om bevis for dataen de skal ha stjålet.

For å bevise dette, lastet «Turkish Crime Family» angivelig opp en YouTube-video som viser hvordan de logger seg inn på en av de stjålne kontoene. Den hevdes å tilhøre en eldre dame, og iCloud-kontoen inneholder flere sikkerhetskopierte bilder.

Om det viser seg å faktisk være tilfelle at hackerne har tilgang til Apple kontoene vil kyniske kriminelle nok en gang ha klart å slå beina under en teknologi kjempe ved bruk av skumle triks.

Nå har Apple uttalt seg i saken. Til Fortune sier en talsperson fra selskapet at det ikke har forekommet noe sikkerhetsbrudd hos selskapet. I stedet tror Apple at det er snakk om informasjon fra tidligere brudd hos noen tredjepartsleverandører.

Jeg sier som jeg alltid gjør. Alt som kan bygges kan hackes!

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Vi følger fortsettelsen i spenning.

Les med om Hackerangrepet hos Motherboard.

Relatert

Share: