Livsgleder "Joys of Life"

Jeg var helt sikker på at jeg var en mislykka fyr – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjære leser, 

I oppveksten var jeg ikke særlig fornøyd med meg selv. Av en eller annen grunn trodde jeg ikke på at Kjell-Ola kunne få til noe særlig og det gikk utover både skole, og idrett. Jeg var en av de som ikke hadde tro på egne ferdigheter, og selv om jeg nok alltid har hatt et greit hode, og en atletisk kropp så var jeg helt overbevist om at alle andre var så mye flinkere. Jeg var overbevist om at det var så mye flinkere folk enn meg der ute, og derfor gjemte jeg meg litt bort. På skolen der gav jeg i perioder litt faen fordi jeg ikke var flink nok uansett. Unntakene var fagene der jeg hadde så mye talent at jeg fikk beste karakter uten å prøve. I fagene der jeg ikke var naturlig best der orket jeg ikke å prøve engang.

Hvorfor tok ikke skolen mer tak i de talentene jeg faktisk hadde? Fremfor å fortelle meg alt jeg ikke kunne. Det har jeg alltid lurt på.

Det jeg manglet fullstendig var mestringsfølelsen, og selvfølelsen men hvorfor den forble borte mesteparten av oppveksten det vet jeg ikke. Jeg hadde jo både foreldre og besteforeldre som var tilstede.

Det jeg vet er at den viktige mestringsfølelsen begynte å komme tilbake da jeg i slutten av tenårene bestemte meg for å melde meg ut av den «norske bobla». Med noen år  på egenhånd i USA, og Spania så bygget jeg gradvis en trygghet i at jeg kunne få ting til. Jeg lukket meg litt inne, og jobbet med å gjøre drømmer til mål. Det med å gjøre drømmer til mål har på mange sett vært den røde tråen i mitt liv, og der jeg manglet troen der brukte jeg musikk for å gi meg selv nødvendig boost. Musikk var nok min første kjærlighet.

Musikk er også det jeg den dag i dag bruker for å finne rett «mind-set» enten det handler om å prestere med foredrag på en scene, gjøre en debatt på TV eller fange skurker for Svindeljegerne og TV3. Musikk er