Livsgleder "Joys of Life"

Jeg trenger deg som… – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Har du lyst til å være med ut på eventyr?

«Batman søker Robin, eller i alle fall en som holder roen når det blåser»

Når hverdagen ruller av sted i et forrykende tempo kan det være vanskelig å huske at morgendagen også kommer, men nå skal jeg ta et spadetak for fremtiden.

I tillegg til mitt daglige virke i risikoanalyseselskapet RIG gjør jeg for tiden en rekke spennende prosjekter, som TV og reklame og et sted midt mellom alle disse prosjektene så trenger jeg et bindeledd, og en super-koordinator. Du kan godt kalle det et ordensmenneske om du vil og da gjerne et menneske som liker kontakt med mennesker. Sagt på et litt enklere sett så er jeg på jakt etter en person som kan holde i en del av de prosjektene som dukker opp, og sørge for at alt går på skinner.

Min tanke er at rollen skal være en slags prosjekteier eller leder som holder i alt av gjøremål relatert til TV, foredrag, blogg og ambassadørskap for ulike merkevarer. Rollen skal være delaktig i tilrettelegging og gjennomføring av svindlerjakt, foredrag, gjennomføring av reklamejobber av ulike typer, samt tilrettelegging av min hverdag slik at jeg kan fokusere på de sidene av det å være Kjell-Ola som ikke kan settes bort eller delegeres.

Jeg tror på at det er god butikk å skape et lag som kan løfte mer enn et enkeltindivid kan alene, og det er her den nye rollen kommer inn. Sammen kan vi nemlig løfte så mye mer, og ikke minst gjøre det bedre. I tillegg til å være en viktig del av mitt virke vil rollen ha kontakt med produksjonsselskapet Monster og Tv3 for TV, Marvelous for reklame samt en rekke andre viktige samarbeidspartnere

Når nye planer for 2018 skal sette ut i live så håper jeg å ha et individ å lene meg på når det gjelder de viktige detaljene som gjør bra til best.

Om du er ryddig, løsningsorientert, kreativ, og lysten på en ny utfordring så kan du jo sende meg en mail på post@kjellolakleiven.no. Søknad og CV er en god start.

Arbeidstidene varierer med hverdagen min, og er ingen ni til fem eller åtte til fire jobb, men mer i takt med prosjekter og press-perioder.

Stillingen starter som deltid, men kan raskt bli fulltid.

Denne rollen kan du selv bidra til å forme – arbeidssted er Oslo.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Relatert

Share: