Livsgleder "Joys of Life"

Jeg kan ta selvkritikk, men jeg nekter å gi opp!

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Jeg har alltid fått høre at jeg er så utrolig heldig med alt jeg gjør, og alt jeg får oppleve.

Venner og kjente elsker å påpeke at jeg tiltrekker meg spennende prosjekter som gir uante muligheter, og ja de har rett men det handler ikke bare om hell. De siste årene har jeg sjelden tatt en pause, og der mange mennesker har helg, hviledager eller ferie så har jeg fylt dagene med flere prosjekter og gjøremål. Muligheter som dukker opp er dermed like mye et resultat av en innsats, og «drive» som noe annet. En innsats som de færreste orker å legge inn. Jeg kaller det ikke flaks, men for all del la oss kalle det flaks i sammenhengen. Det gjør alt så mye enklere! Ikke minst for de som er opptatt av hell og lykke.

Min holdning til det å være grunder av et selskap eller initiativtaker til et prosjekt er som regel at du er villig til å leve slik de færreste vil leve for å oppnå det de færreste vil kunne få oppleve. Noen ganger blir det med drømmen, men som regel så går det om man aldri gir opp! Styrke over tid og viljen til å krige er viktig. Det er der jeg har min fordel. Jeg tåler juling.

Det er ikke lov å gi opp! Ikke skal du ta til takke med å bukke under for andres kritikk heller. Ikke på noen områder i livet.

Når det gjelder flaks så har jeg også lært at den har en bakside som heter uflaks. Om vi skal gi den et stempel også så har uflaksen for meg et stempel som stort sett tilsier at jeg finner min uflaks på områder som har med ordet kjærlighet, og dens tilhørende rolle kalt kjæreste å gjøre. Misforstå meg rett jeg har hatt flere kjærester opp gjennom årene, og de er alle flotte mennesker, men en gjenganger i mitt liv er at jeg har uhell i kjærlighet –  eller kanskje jeg rett og slett ikke er flink nok.

Kjærlighet er avhengig av rett tid og rett sted for to mennesker som føler det samme, og det samtidig.

Når jeg mislykkes på området så er det en skuffelse i seg selv fordi jeg ser det som noe av det viktigste i verden. Det å finne nettopp den som er ment for deg eller meg er selve kjernen i livet, men i motsetning til i «business», så kan du ikke argumentere ballen i mål. Ikke kan du diskutere deg til kjærlighet heller, og som regel holder det ikke med noen kjappe sjarmtriks engang. Kjærlighet er avhengig av rett tid og rett sted for to mennesker som føler det samme, og det samtidig.

Den er vanskelig den! Rent statistisk er den nesten umulig, og for min del har jeg statistikken mot meg.

I tillegg sier alle at når den rette kommer så blir allting så bra, men hva om den rette kommer og hun ikke er klar?

På dette området er jeg ingen vinner!

Jeg vet at jeg har opplevd følelser som skulle tilsi at jeg hadde kommet hjem, men for motparten har tiden og stedet vært feil. Jeg vet også at jeg har vært ute av modus når en jente har vært klar, og jeg vet at annet også kan ha vært en show-stopper, men en ting har jeg lært av det hele.

Om det å være en kriger i næringslivet er en tøff rolle så er det å være en kriger som sloss for kjærligheten så uendelig mye tøffere. Mang en gang har jeg sittet og lurt på om jeg skal gi opp hele konseptet. Om jeg aldri skal komme i mål med prosjektet å få oppleve det «å komme hjem» så husker jeg en enkelt ting. Jeg har en styrke, og den skal jeg bruke for alt den er verdt. Jeg er en kriger – Det er ikke lov å gi opp!

Da jeg var på så var hun av – om hun blir på så er jeg videre, og sånn går karusellen. Om drømmekvinnen eller drømmemannen ikke ser deg når du er klar så kan skjebnens ironi være at det er motsatt neste gang. Kjærlighet ass!

Du kan tape slaget men du skal vinne til slutt. Det gjelder alle faser i livet, og jeg nekter å godta at kjærlighet er noe annerledes.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0