Livsgleder "Joys of Life"

Jeg er pyntet i svart men det er ikke til begravelse

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjære leser, i dag sitter jeg her pyntet og klar til frokost på Albert. Du gjør kanskje det samme?

Jeg har i dag funnet frem en helt ny dress fra Oscar Jacobson med tilhørende vest og slips. Jeg har vannkjemmet håret, og tatt frem den nye TAG Heuer Carrera klokken min fra urmaker Tidemann. Det er nemlig en helt spesiell dag i dag, og slike dager skal markeres og hedres med klær for fest. Det å pynte seg er enkelte dager en ren selvfølge. I dag er en slik dag. Grunnen er enkel!

I kveld går den siste episoden av Svindeljegerne på Tv3, og på samme måte som jeg for knappe åtte uker siden pyntet meg for premieren, så har jeg nå funnet frem finstasen for å markere at den siste episoden snart ruller over skjermen.

Det virker som om det kun er få dager siden serien debuterte på Tv3 med brask og bram, men ukene har gått, og nå er det hele snart over. Over for denne gang, men så er vi plutselig tilbake om tilfeldighetene vil det slik.

Når Svindlerjakten nå snart er ferdig for i år, så vet jeg at opplevelsen har gitt meg venner for livet. Det å få jobbe med alle de kreative menneskene på Monster har nemlig gitt mersmak. Jeg vet også at jeg nok i lang tid vil møte på folk som lurer på hva som i ettertid har skjedd med både ofre og svindlere. Slike spørsmål får jeg nemlig over alt. Fra ekspeditøren på klesbutikken til han som sitter i kassa på Joker, og ikke minst til treneren min på gymmet  – Svindlerjakt engasjerer alle.

Så hva har dere i vente når vi snurrer film for siste gang..:?

I kveldens siste og avsluttende episode av Svindeljegerne er det full fart og høyt tempo i det vi skal konfrontere svindlere som kjøper varer og tjenester fra HIFI-klubben med falsk identitet. Vi har plassert GPS-tracker i pakken som sendes skurkene, og sitter dermed klar med fella når pakken hentes ut. Om vi klarer å fange dem – det får dere se i kveld.

Ellers tar vi for oss banditt-selskaper som selger ulovlig innsamlet og svært sensitive opplysninger om oss forbrukere. Det er nemlig ekstremt godt butikk å selge info om deg og meg.

Når kveldens episode er ferdig levert, og dere forhåpentligvis er fornøyd med underholdningen så takker vi pent for oss. Ole og jeg er så utrolig takknemlig for at Tv3, og Monster har gitt oss mulighet til å være Svindeljegere. Vi er så utrolig takknemlig for alle de gode minnene med alle de sinnsykt flinke folkene som vi har fått jobbe med. Aldri har jeg møtt flinkere folk enn de som har jobbet med Svindeljegerne. Dere skulle bare visst hvor mange folk som egentlig skal til for å lage en slik produksjon. Det er ikke få som har vært innom denne produksjonen.

Vi er også utrolig takknemlig for at så mange av dere har fulgt våre ukentlige krumspring. Det er et privilegium å ha så mange seere på et nytt programkonsept.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Så lurer dere kanskje på om Svindeljegerne har gitt meg noe læring? Vel, her er litt av det jeg har lært av det hele.

  1. Svindlere er like ulike som folk flest
  2. Nordmenn blir svindlet stadig oftere og på stadig frekkere sett
  3. Politiet prioriterer mer eller mindre aldri svindelsaker
  4. Hvem som helst kan bli svindlet
  5. Enkelte svindlere får et kick ut av å fortelle hvordan de svindler folk
  6. Enkelte svindlere skulle ønske at de kunne fått jobb som Svindeljegere – en har til og med søkt jobb hos oss
  7. Redaksjonen i Svindeljegerne har et geni eller tro blant sine ansatte – snakker om egenskaper som går utenpå det meste
  8. En Svindeljeger kan få suksess enten han velger å pugge manus eller bare tar det på feelingen
  9. Alt kan brukes til så svindle – – ingen unntak
  10. Ole Eikelands kropp er som skapt for å løpe etter svindlere.