Livsgleder "Joys of Life"

«Janteloven har fått tidlig høstferie» – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Stadig oftere får jeg mailer som påpeker alt som er galt med meg. Rart det der»

Kjære leser, enten du liker bloggen og meg eller du hater oss så har jeg følgende melding. Janteloven kan ta tidlig høstferie!

I dag spratt treåringen og jeg opp av sengen og satte fart mot dagens første gjøremål. Vi har i hele sommer hatt en greie der han hver morgen har ropt «blå himmel, og blått hav» fra soverommet sitt på Gran Canaria. I dag tidlig ropte han det samme i Oslo. Det var dermed ingen grunn til å bli i sengen. Solen sto der den skulle stå, og skyer og regn var borte. Sjelden har jeg sett en gladere treåring, og enda bedre ble det når han satt på Aker Brygge med fransk frokost, og solen i ansiktet. Slike dager skal man nyte til det fulle!

La oss sparke i gang høsten!

I går fikk jeg i Finansavisen en påminnelse om at Svindeljegerne og svindlerjakt med de beste av de beste i Monster og TV3 skal prege høsten for min del.

Når det gjelder tiden fremover så er jeg så entusiastisk at det nærmest bobler over. Jeg har fått samlet litt av den energien som ble bygget opp over sommeren i ren handlekraft, og med all energien kommer lysten til å virkelig levere frem mot jul. Hendelsene i høst blir mange. Jeg vet at det snart er tid for premiere på Svindeljegerne på TV3 (visstnok i midten av september), og dermed er det for tiden siste innspurt på innspilling. Agenten min som selger foredragene mine har fått to nye foredrag i reise-veska si for høsten. I tillegg til kiosk-velteren «Naive Norge», som fortsatt er poppis. De to nye foredragene selger vi til ulike arrangementer denne høsten. Et motivasjons-foredrag, og et som følger opp Naive Norge. Begge er ment å skape engasjement og og ettertanke. Enten det er snakk om frokost-seminarer, eller andre sammenhenger der det ønskes underholdning i form av en tankevekker. La oss spinne videre.

Til uken skal jeg bidra litt rundt lanseringen av boken Alkoholfri, som Irina Lee har skrevet. Andre som skal bidra er visstnok Christer Falck og Michael Andreassen. Jeg gleder meg virkelig!

Vi har også full fart for tiden i risikoanalyse selskapet RIG, og bloggen ja den leser du jo nå. Når det gjelder bloggen så har jeg alltid sagt at ikke alle kan like den, og med det sagt så er det nå en gang slik at mailene av det mest kritiske slaget fungerer som en slags bensin på bålet for meg som blogger. Det at folk skal skrive mailer om hvor mye de hater alt fra bloggen til hvordan jeg ser ut, eller hvordan jeg skriver er noe jeg har blitt vant til. Det er også noe jeg etterhvert skatter fordi det viser at bloggen når stadig lenger ut. Ikke bare blant de som liker den, men også blant de som lar seg provosere.

Spesielt finner jeg det fascinerende at så mange velger å kritisere meg for hvordan jeg ser ut. At jeg også skal være «homo» (sikkert fordi jeg ikke har kjæreste/eller er en mann som blogger) hører jeg også stadig oftere blant nett-trollene. Det er rart hvordan folk finner det naturlig å sende slikt på mail til mennesker de ikke kjenner.

Nei godtfolk.

Mailer som denne er hverdag om du har en blogg som når ut i landets mørkeste kriker og kroker;

«Du er tvers igjennom falsk. Lurer på hvordan det er å leve med. Som vann på gåsa preller alle narrativ som ikke passer inn i ditt perfekte narsissistiske uttrykk. Gud forby om noen skulle besudle det. (dette var en spontanreaksjon ut ifra mitt inntrykk av deg). Legg ut kommentaren min, så skal jeg vurdere om min verdifulle tid nok en gang skal misbrukes på deg. Mvh Django»

Det er rart hvordan alle disse nett-hetserne aldri våger stå frem med eget navn

Ferien er nå virkelig over. Ermene er brettet opp og Jr og jeg skal i dag legge en slags slagplan for alle hendelser som kommer. Høstsesongen er i gang, og denne høsten er det så tett mellom høydepunktene at jeg ikke kan annet enn å smile. Det er liksom noe med å ha noe og se frem til. Noe som virkelig lyser opp i høstmørket. Noe som gjør at den tiden på året som jeg vanligvis finner litt trøblete i år kommer til å fly som bare det. Vi er sammen vi gutta om å glede oss oss, og der Jr skal briljere i barnehagen så skal pappa sjonglere mye annet.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Avslutningsvis vil jeg bare si følgende. Janteloven kan i år ta tidlig høsteferie!

Relatert

Share: