Livsgleder "Joys of Life"

Hvem passer på boligen din når sommer-innbruddene setter i gang? – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjære leser, hva møter sommer-kjeltringene om de bryter seg inn hos deg.

Vekterselskapet, naboen eller ingenting?

Det er snart sommer, og med sommer kommer ferie og tid borte fra egen bolig. I den forbindelse har jeg lyst til å stille dere alle spørsmålet over, og med på kjøpet har jeg lyst til å spørre dere alle om dere i fremtiden ville vurdert å la bolig-alarmen gå til en annen mottaker enn vaktselskapet som i dag drifter den? Om dere da har boligalarm.

Alternativet med alarmløst, eller vaktselskapsløst liv kan jo også være lønnsomt. I alle fall frem til det lyser innbrudd rundt boligen din, eller noe annet skummelt skjer mens du er på paraplydrink-race i utlandet eller makrellfiske på det blide sørlandet. Alternativet med alarmvarsel til naboer eller gode venner er også veldig i tiden, og det er her jeg vil ha dere til å tenke litt for meg. Må alarmen deres gå til en vaktsentral? Kunne det vært en ide at venner og kjente fikk varslet i stedet for de tradisjonelle vaktselskapene, og ville du som boligeier vært komfortabel med en slik løsning?

I sameiet der vi bor har vi inntil nylig hatt en fast alarmavtale for alle beboere som endel av felleskostnadene, og der tvang tidligere ble brukt slik at alle hadde alarm så blir dette nå valgfritt. Samtidig åpner sameiet opp for at beboere selv kan velge å kjøpe sikkerhetsutstyr for  sikre egen bolig, og da er jo mulighetene mange. Samtidig som utstyret er valgfritt så blir det jo også valgfritt hvem som skal rykke ut når bandittene står i stuen din. I vårt sameie der patruljerer Securitas i gangene med jevne mellomrom, og det i seg selv er en trygghet.

Når det gjelder din bolig så vil jeg gjerne vite hvordan du aller helst ville organisere livet ditt når det kommer til sikkerheten i sommer?

Det å forsøke noe annet enn vaktselskapene som  som har et godt fotfeste her til lands som «varselmotaker» er et alternativ stadig flere vurderer Det er en tanke som stadig flere tenker, og grunnen er langt enklere enn du kanskje tror. Det handler om både kostnadskontroll, og kontroll på hvem som faktisk ut,  men samtidig så er jo en direkte linje til de proffe en sikkerhet i seg selv.

Når det gjelder sikkerhet så er det som alt annet i livet. det Det gjelder å ha en plan, og nå vil jeg vite hva din er. Hvem redder boligen din når sommer innbruddene står i kø rundt ditt hus i sommer?

Du går ikke til verks uten en plan – hva er din plan for boligens sikkerhet i sommer?

Uansett hvor varslet havner så bør du ha følgende i din bolig;

  1. Boligalarm som varsler innbrudd
  2. Forsvarlig sikrede dører og vinduer
  3. Lås på postkassen (de fleste ID-tyveriene starter der)

I tillegg har jeg valgt å ha et enkelt kamera-setup som aktiveres om noen bevegelser finner sted i boligen. Dette varsles direkte til mobilen. Med dagens teknologi er det meste mulig for noen få hundrelapper.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Stay safe!

Relatert

Share: