Livsgleder "Joys of Life"

Hacker du David Beckham, da er du garantert presse!

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Alt som inkluderer de to navnene David og Beckham i samme setning er garantert mye publisitet i alle verdens aviser»

Ifølge Football Leaks skal David Beckham ha forsøkt å utnytte veldedighetsarbeidet sitt med UNICEF for å bli adlet. Det skrive franske L’Equipe og ved å trykke den meningen har den franske avisen allerede der gått fem på de smarte hackernes fremste mål. Nemlig å angripe fotballen og David Beckham gjennom Football Leaks.

Ifølge epostene Football Leaks viser til skal Beckham ha innrømmet at mye av veldedighetsarbeidet han har viet livet til etter fotballkarrieren tok slutt, er gjort for å bli adlet, og da kan man jo lure på om de har rett.

Det er i alle fall nettopp det bakmennene ønsker, og som så mye som slippes av informasjon i disse «falske nyheter», og «hacket informasjon» tider så er selvfølgelig også et par setninger som er tatt ut av titusenvis av mailer med på å skape bølger i mediene. Plutselig er Beckham som har vært verdensmester i omdømmebygging en mulig skurk, hykler og bløffmaker, men kjøper du at informasjonen er sluppet i god hensikt?

Det vi ser er i praksis stjålet informasjon som er tilegnet ved mafiametoder for deretter å bli trykket som legitime nyheter av verdens mediehus. Hvorfor spør ingen av bakgrunn og motivasjon?

Nei godtfolk, en ting kan jeg love dere. Når hackere og andre som slipper personlig, eller hemmeligstemplet informasjon til massene gjør nettopp det så handler ikke om folkeopplysning eller snillisme. Det handler om informasjonstyveri med lekkasje av negative funn til hele verden, og da skal vi holde oss for gode til å fråtse.

Neste gang kan det være deg eller meg som utleveres, og selv om vi stort sett oppfører oss pent så har vi alle som Beckham mailer, sms’er eller annet som ikke er tenkt som pressemeldinger men som private mailer. Gjerne skrevet i personlig frustrasjon eller lignende. Slike mailer og meldinger kan vel så mye være et hjertesukk som noe annet, og det må selv Beckham som bare er et menneske også få lov til.

Han skal blant annet ha omtalt komiteen som adler briter på vegne av dronningen som «utakknemlige f*tter», ifølge L’Equipe.

«Humanitære oppdrag brukes primært som et springbrett for personlige forretninger», hevdes det i én av epostene som nå er lekket. Det er uklart om ordene tilhører Beckham selv, eller selskapet Doyen Global, som Beckham har hyret for å koordinere hans veldedige arbeid.

Sånn blir det når hackere og andre sakser bort essens for å sitte igjen med det som er «joucy»

I lekkasjen fra Football Leaks hevdes det at Beckham var helt sikker på å bli adlet i 2013, noe han ikke ble. I epostene skriver Beckham at han hadde fått en adelig tittel for evigheter siden dersom han var amerikansk, og hetser komiteen som bestemmer tittelutdelingen.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Det forteller vel bare at Beckham er et menneske han også som alle oss andre. Selv ikke Beckham vinner hver gang.