Livsgleder "Joys of Life"

Fryktløs, eller en skrue løs

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

19983870_10154889113283517_1199230367497512188_o-9534392

Fryktløs, eller en skrue løs – dere velger!

«Jeg vil gjøre det som er ekte. Jeg vil ut og oppleve det ekte Norge og ikke bare se landet gjennom skjermen»

Hva skremmer deg mest i verden? Hva får deg til å trekke dype drag av luft fra magen, eller huge etter pusten? Vel, når vi nå har startet der på kanten av stupet så kunne jeg svart høyder på det samme, og vips så titter vi ned mot i fryktens gryte. Når vi først snakker om frykt! Jeg har tidligere lekt en lek med kanariske venner på Gran Canaria der vi hver uke utfordrer hverandre til å gjøre ting som er skumle. Ting som en av oss frykter. Når jeg nå tilbringer så mye mer tid i Norge enn før så har jeg lyst til å bringe leken hjem, og da trenger jeg deres hjelp.

Jeg har en ide om skumle eller spennende aktiviteter som jeg gjerne skulle gjort (eller ikke) her til lands, og nå trenger jeg tips om folk som kan noe om nettopp dette. Tanken er at jeg utover høsten skal teste egne og venners grenser med et lite kamera på slepp og servere dere resultatet. Det skumle eller spennende kan være alt fra fallskjerm hopp, til klatring i fjell, rapelering, eller noe så enkelt som å kjøre bil eller motorsykkel på bane. Om aktivitetene er til havs så har jeg også lyst til å være med på havfiske, eller annet av det våte slaget. Jeg har lyst til å surfe bølger på øde norske strender, eller bestige topper i deler av Norge som er totalt ukjent for en bygutt  fra Oslo.

For å få dette til så trenger jeg deres hjelp, og da mener jeg på alt fra type aktiviteter til introduksjon til folk som kan hjelpe meg å få gjennomført. Jeg tenker da på folk som sitter i den lokale skyterklubben, og kan legge til rette for at vi kan besøke og filme eller folk som kan være endel av en tur fordi de kan noe som jeg ikke kan.

Om dere nå tenker at det nå har klikka for Kleiven så har dere helt sikkert rett. Det har klikka, og resultatet kan dere nyte godt av. Sannheten er nemlig at jeg alltid har gjort mye morsomt og spennende av det litt skumle slaget, og det måtte en jente som jeg datet en stund til for å stille spørsmålet «Hvorfor gjør du ikke slikt i Norge Ola». Vel, det første spadetaket er tatt. Jeg vil gjøre spennende ting i Oslo, og Norge  også.

I første omgang må jeg bli kjent med en fallskjerm klubb som vil la meg hoppe og filme. Jeg må bli kjent med noen som kan ta meg med ut i det fri for å rappelere, også må vi uten tvil innom en skyterklubb. Jeg har alltid hatt en frykt for våpen.

Trenger skyteklubber, fallskjermklubber etc som kan gi meg innpass og mulighet til å teste egne grenser, og vise resultatet til Norge.

Hva sier dere godtfolk? Har dere forslag til naturopplevelser eller annet spennende eller skummelt jeg burde gjøre her i Norge? Har dere kanskje også noen jeg burde snakke med for å få det til å skje?

«Kite, fallskjerm, dykking,  våpen, bil, motorsykkel, veteranfly, snøskuter, fjelltopper, ski, hav, båt, fisk, få meg ut dit – jeg vil og jeg skal vise dere!»

Da hører jeg fra dere. Nå skal jeg fullføre kaffen på Albert og Google spennende ting fra norsk natur. Jeg er det ikke, men jeg kaller det fryktløs.