Livsgleder "Joys of Life"

Hårfrisyrer for V-triangel ansiktsfasong

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Din ansiktsfasong er

V-triangel

Dine ansiktstrekk:

Din ansiktsfasong er faktisk en av de vanligste fasongene. Pannen er den bredeste delen av ansiktet ditt. Du er fyldigere ved tinningene og kinnene, har en smal og spiss kjeve som skaper den delikate og prominente ‘V’ formet haken.

Hjerte og V-triangel fasong er nesten samme ansiktsfasong. Den eneste forskjellen er at hjerte fasonger har mykere og rundere hake og vinkler, mens v-triangel fasonger har sterke, rettere linjer og vinkler, og en mer spiss hake.

Når du velger sminke og smykker for denne ansiktsformen, må du sørge for at det vil plassere ekstra bredde til hake området. Halskjeder som er tettsittende og omslutter nær halsen er utvilsomt de mest flatterende valg. Aldri bruk lange spisse halskjeder som vil gjøre at haken din ses lenger ut. Brede, lange og dinglende øredobber er mest hensiktsmessig for denne ansiktsfasongen.
Du ønsker også å trekke oppmerksomhet til området i midten av ansiktet. Å ha oppmerksomheten rettet mot øynene vil ta oppmerksomhet bort fra den spisse haken og kjeve område. Mange kvinner som har denne ansiktsform bruker mørk kajal eller mørk øyenskygge for å gjøre at deres øyne stikker seg ut.

De vakreste frisyrer for din fasong:

En frisyre som skaper illusjon av en smalere panne og fyldigere kjeve er det vakreste for din ansiktsform. Du ønsker å redusere bredden på pannen og skape effekt av en bredere, fyldigere kjeve.
Hårfrisyrene du bærer bør være fyldigst nederst. Med håret rettet fremover på kinnene kan du gi inntrykk av en større hake.
Gradering rundt kjeve området eller bølgete lugger kan bidra til å gi et bredere og rundere utseende som jevner ut ansiktet.

De beste korte frisyrer:

For din ansiktsfasong er det dine øyne og kinnben som burde være fokus punkter i ansiktet, slik at du trekker oppmerksomhet til disse funksjonene ved å holde topp
lagene myke og lange hvis du har kort hår. Hold de øverste lagene i hvert fall så lange som ned til ørene, for å minimere eventuell fylde rundt pannen. Rett pannelugg som kutter over øyenbrynene gir oppmerksomhet til øynene. En lang sidelugg kan bryte opp en bred panne.

frisyrer-vtriangel-kort

De beste medium frisyrer:

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Hår som henger så vidt over skuldrene med lange myke lag som vender vekk fra ansiktet ditt er et annen flott utseende for deg. Du kan bruke en sidelugg over for å mykne pannen. Dette skaper en vertikal lengde for motvekt til den smale haken. Denne stilen kan bæres av alle hår teksturer. Det er også flott med krøller eller løse bølger, formet fra ørene og ned, som legger bredde og fylde til haken din.

frisyrer-vtriangel-medium

De beste lange frisyrer:

Langt hår med myke lag eller løse krøller vil legge fylde rundt et smalt hake område for å balansere ut. Du bør style håret med mest volum ved eller under haken. Dersom lengre hår er hva du ønsker, så ha de korteste lag slik at de faller ved haken. Kinnområdene og under får det ekstra håret det trenger ved å gradere innrammende lag. For et mer delikat utseende; prøv denne stilen med krøller eller bølger.
Myke lugger feid til side vil trekke oppmerksomhet til dine øyne og kinnben, og bort fra den utstående haken. Gå for lange og bølgende lag.

frisyrer-vtriangel-lang

Frisyrer som bør unngås:

Midtskill vil gjøre haken din spissere. Du bør også unngå blunt bob (rett kort bob med rett, tykk lugg) siden den frisyren vil bringe mer oppmerksomhet til kjeven og haken din.
Unngå frisyrer som klamrer seg tett til ansiktet ditt, de som har triangel eller hjerte form, samt rett-snitt lugger. Unngå også høyde på kronen.
Tunge lugger eller bølger og pistrete sider over ørene skaper enda mer bredde, som er det motsatte av balansen din fasong har behov for. Høye lag og bølger legger ekstra bredde til en allerede bred panne som resulterer i et kort, bred og lubbent utseende.
Hold deg unna frisyrer som er for horisontalt kort og firkantet med fyldige, rette pannelugger.

frisyrer-vtriangel-NOT

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *