Livsgleder "Joys of Life"

Hårfrisyrer for Rund ansiktsfasong

Din ansiktsfasong er

Rund

Dine ansiktstrekk:

Når folk flest hører at de har et rundt ansikt, tenker de umiddelbart at deres ansikt ser tykt ut. Dette er ikke riktig! Et rundt ansikt har rundere skjelett med mykere vinkler og rundere kjeve- og pannelinjer.
Hvis du har et rundt ansikt, er det viktig å vite og forstå den grunnleggende geometri til formen. Det runde ansikt har nesten samme lengde i begge retninger. Det er like bredt som det er langt. Alle linjer og vinkler er myke, og noen har også fyldigere kinn og en godt avrundet hake. Med en rund ansiktsfasong vil kinnbena være bredere enn pannen og kjeven. Fra pannen og nedover er ansiktet ditt relativt kort. Du må legge lengde til ansiktet når du sminker deg, og prøve å trekke oppmerksomheten bort fra det avrundede og fyldigere kinn- og hakeområde.

Når du ser etter smykker bør du prøve de som gjør de runde ansiktstrekkene dine lengre og mer tildekket. Ørepynt som har buede linjene er ganske passende for å dra oppmerksomheten bort fra ditt runde ansikt. Men det er viktig å unngå øredobber som er for brede og for lange da dette kan gi mer oppmerksomhet til ansiktet ditt. Det er også viktig å unngå små øredobber som er knapt synlig. Disse typer øredobber kan også markere din runde ansiktsform enda mer enn du kanskje ønsker.
Hvis du ønsker at din ansiktsform skal være klarere og mer i fokus, kan du prøve ørepynt med de geometriske former av sirkler, firkanter og trekanter. Dette vil lage en kontrast til ansiktet ditt.
Hvis du ønsker å bære et halskjede, er det viktig å velge V-stil halskjeder som inneholder dekorasjoner eller andre typer anheng knyttet til dem. Dette vil bringe oppmerksomheten bort fra den runde ansiktsform og trekke oppmerksomhet til halsen. Å skape en trekantet vinkel som peker nedover gjør at ansiktet ditt ser litt lenger ut og da mer lik den ovale ansiktsfasongen.

De vakreste frisyrer for fasongen din:

Den frisyre for deg bør være en som reduserer inntrykket av bredde og øker synligheten av lengde i ansiktet ditt.
Ansiktsinnrammende lag som starter rundt kinnbenas nivå og forsiktig peker nedover vil bryte opp fylde i et rundt ansikt. En rufsete, raggete frisyre fungerer godt; korte frynser vil legge lengde til ansiktet. Du må opprette en sterk form rundt sidene slik at det skaper et mykere utseende på ansiktet eller en mer kantete look bort fra ansiktet.
Når du velger en frisyre for den runde formen, er det viktigste du må huske på å legge høyde til frisyren. Jo høyere hår, jo lenger ser ansiktet ut.
Det er viktig å huske på å holde håret så nær kinnene som mulig. Dette betyr at sidene av håret bør holdes flatt og så nær den indre delen av ansiktet som mulig. Hvis dette oppnås, vil illusjon av å ha et lengre og smalere ansikt som oppnås.
Frisyrer for din runde ansiktsfasong bør ikke omfatte pannelugger som dekker ansiktet. Hvis du ønsker å inkludere lugg, kan du velge en lang sidelugg som vil gjøre at et rundt ansikt virker mer langt og slankt. Du kan også velge en lang lugg festet bak ørene, eller del opp håret jevnt og ha litt lang lugg på begge sider av ansiktet ditt. Disse metodene er svært effektive når det gjelder å sikre at ansiktet ikke vises bredt og rundt.

Den beste korte frisyre:

Kvinner med runde ansiktsfasonger må legge høyde til og ikke bredde. En flott kort frisyre er en rett vinklet bob som er lengre i front, som gjør at et rundt ansikt virker mer innsnevret.
Hvis du har kort hår bør du sørge for at det blir kuttet nærmere på sidene med rufsete lag, gradering og sidelugger som rammer inn ansiktet, og gjerne massevis av struttende tupper for høyde. Bruk stiler som legger volum og høyde med forskjellige lag av pigger, myke lag og tupering ved røttene for løft. Bruk en sidelugg feid over. Hold bredden på håret ditt i så slanke lag som mulig på sidene.

De beste medium frisyrer:

En lengde som er under haken, holder sidene nær ansiktet ditt og har høyde på kronen; er en vinner. Ditt ansikt vil da se lengre og smalere ut.
Å vise mer panne skaper også en illusjon av en lengre fasong. Sider trukket tilbake bak ørene bidrar til å slanke ansiktet. Og en midtskill kan dele ansiktet ditt som også kan hjelpe det til å vises lenger.

De beste lange frisyrer:

Lange og rette frisyrer som faller rundt skuldrene eller enda lenger, fungerer perfekt for deg. Du kan også legge til ekstra høyde med myke graderte lag og tupering ved røttene for løft.
Myke lag som rammer inn ansiktet ditt vil bidra til å gi det et smalere utseende. Med langt hår kan du også trekke det opp i en høy hestehale for å skape høyde. Det er en flott formell look hvis du lar lokker falle løst rundt ansiktet ditt.
En rund ansiktsfasong kan se kjempe fin ut med en myk gradert frisyre. Husk at et midtskill deler ansiktet i to lengre seksjoner.

Frisyrer som bør unngås:

Frisyrene som har en tendens til å «blåse ut» av sidene bør unngås.
Hvis du foretrekker krøllete frisyrer, holde håret så langt som mulig for å hindre at krøllene bølger for mye opp på sidene og gjøre at ansiktet ditt ser bredere ut. Siden den bredeste delen av ansiktet ditt er på kinn og øre nivå, bør du unngå at det fyldigste punktet på frisyren er der.  Unngå alltid tykke, korte lugger, som kutter lengden av ansiktet slik at det ser kortere ut. Hold deg unna hakelengde bobs og rette kutt som trekker oppmerksomhet til dine fyldigere kinn.
Hår som vippes utover ved hakeområde fremhever rundhet og bredde.
Dess flatere håret ditt er på topp, og dess kortere håret ditt er; dess rundere ser ansiktet ditt ut. Du kan ha håret kort, men unngå en stil med samme lengde i alle lag.
En rund frisyre med en rund ansiktsfasong fungerer ikke på noe særlig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.