Livsgleder "Joys of Life"

Hårfrisyrer for Rektangel ansiktsfasong

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Din ansiktsfasong er

Rektangel

Dine ansiktstrekk:

Denne ansiktsfasong har en sterk og rett kjeve og en lang og bred panne. Du har sterke vinkler på håretfestet og kjeven, og ditt ansikt er lengre enn det er bred. Pannen, brynbena, kinnbena og kjeven er i nesten samme bredde.
Det som skiller din ansiktsfasong fra firkantet ansiktsfasong er at formen din er lengre enn firkantet form. Du trenger derfor å skape en illusjon av å ha et kortere, rundere og mykere ansikt.

De vakreste frisyrer for fasongen din:

Myke krøller eller bølger er en flott måte å skape en illusjon av et mykere ansikt, og disse vil i tillegg bryte opp dine kantete sider. En annerledes måte å myke opp det kantete utseende er ved hjelp av hake-lengde rufsete lag som faller rundt ansiktet ditt rett ved kjeven. Flotte teksturer for håret inkluderer de som involverer masse krøller, tupper som er hakkete, og ender som bølger seg opp og er flott for å løse det visuelle aspektet av en alvorlig skissert kjeve. Ikke bare gjør disse frisyrer ansiktet jevnere, men de tiltrekker også oppmerksomhet bort fra ansiktet som kan være svært fordelaktig. Hvis du ønsker å minimere en bred panne, prøv en sidelugg. Lengre lugger med en sideskill feid til side vil også legge mykhet.
Når du er på jakt etter den perfekte frisyre for rektangel ansiktsfasong, må du fokusere på å utvide den totale bredden av ansiktet. Dette vil bidra til at ansiktet virker mer harmonisk. Mange tror at det ikke er lurt å øke bredden på ansiktet sitt da de føler det kan få de til å se tykkere ut, men det gjør det ikke. Det er bare for å maksimere balansen og få ut den naturlige skjønnheten i dine trekk.
Mange velger å børste sine lugger litt til den ene eller andre siden, og dette er en god idé for et rektanglet ansikt.
Enhver frisyre som øker volumet av håret på sidene er en flott frisyre for denne ansiktsformen.

De beste korte frisyrer:

En flott frisyre er de som har tunge øvre lag som faller mykt inn i en rundere form. Lugger arbeider for å visuelt halvere den vertikale lengden av ansiktet gjør det og at haken ses kortere og mer balansert ut. Unngå rett, flatt hår for denne stilen.

De beste medium frisyrer:

En lugg i fronten kan bidra til å gjøre ditt ansikt kortere. Graderte sider skaper nødvendig bredde. Prøv denne stilen med krøller eller bølger.
En frisyre med myke rufsete sider som faller på kjeven og kamuflere dets kantete form, sammen med en sideskill med sidelugg, skaper en diagonal illusjon som gir mindre fokus til de kantede trekk.

De beste lange frisyrer:

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Lange frisyrer som har graderte, ansiktsinnrammende lag eller bølger som starter på kjeven myker ofte de skarpe vinklene i en rektangulær ansiktsform. Denne myke og bølgede lengde gir fylde som virkelig passer. Lugger bidrar til å forkorte den samlede lengden av ansiktet og drapering bidrar til å legge fylde og smidighet som skaper den nødvendige bredden.
Denne stilen vil fungere med både rette og krøllete teksturer.

Frisyrer som bør unngås:

Unngå en lang bob og rette frisyrer, eller frisyrer med brede, rette lugger. De vil gjøre pannen og kjeven bredere, og ansiktet ditt lenger. Unngå frisyrer som legger høyde til toppen av hodet ditt. Stiler på langsiden uten fylde, da dette bare drar ansiktet nedover.
Hold deg unna hake lengde bobs og rette klipp som trekker oppmerksomhet til din fyldigere kinn og kjeve.
Mange som leter etter frisyrer for avlang ansiktsform har i stedet økt lengden på ansiktet sitt ved å redusere synligheten av lugger og ved å skape høyde i den øverste og fremre delen av håret. Dette bør unngås.
Det er bedre å skape en kreativ lugg, enn å fjerne luggen helt.
Å opprette høyde på toppen er den mest åpenbare feil, så unngå dette for enhver pris i dine frisyre valg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *