Livsgleder "Joys of Life"

Hårfrisyrer for Oval ansiktsfasong

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Din ansiktsfasong er

Oval

Dine ansiktstrekk:

Ditt ansikt anses å være den perfekte formen på grunn av sine symmetriske proporsjoner. Din ansiktsfasong er sjelden, og målet andre ansiktsfasonger har er å skape en illusjon av et ovalt ansikt. Det er den ultimate ansiktsfasong som brukes som et kart når du anvender sminke til de med andre ansiktsfasonger.
Med en oval ansiktsfasong er ansiktet ditt merkbart lengre enn det er bredt. Denne formen er en velproporsjonert ansiktsform med relativt balanserte symmetrier. Det er bare en liten forskjell mellom kjeven og tinningen. Haken og hårfestet er forsiktig avrundet uten noen harde vinkler. Det gjør at de vises like i størrelse.
Når du ser etter smykker som passer for den ovale ansiktsfasongen, er det mange valg. Når det gjelder øredobber, er ringer et populært valg, men både buede og kantete stiler passer. Ta det litt forsiktig med øredobber som er ekstremt lange og dingler.
Triangel tilbehør er også et godt valg. Men det er viktig å sikre at øredobbene ikke henger for langt ned. Halskjeder og chokers kan brukes i enhver form, og med ønsket lengde.

De vakreste frisyrer for fasongen din:

Kort eller lang, rett eller krøllete; du kan bruke nesten enhver frisyre fordi alle dine trekk er godt balansert. Den største utfordringen som du vil oppleve når det gjelder å velge en frisyre for den ovale ansiktsformen er å avgjøre hva slags ansiktstrekk som du ønsker å få frem. Du har så mye fleksibilitet når det gjelder frisyrer at du faktisk kan beherske en ny frisyre hver dag i uken hvis du ønsker det.
Bruk gjerne gradering på høyde med dine beste ansiktstrekk (øyne, kinnben, lepper). Dette vil markere disse områdene for å gi dem dem oppmerksomhet. Midtskill kan bringe oppmerksomhet til nesen eller haken. Pannelugg kan gi fokus til øynene dine.
Du bør være stolt av å ha den absolutte perfekte ansiktsform. Så den beste måten å vise det er ved å flytte håret bort fra ansiktet slik at folk kan nyte din naturlige skjønnhet.
Med en oval ansiktsfasong har du den luksusen å kunne ha håret i omtrent den stilen du ønsker. Dette gir deg et hav av muligheter, og du kan beherske nesten alle utseender. Uansett hva slags lengde du velger eller hvilken stil du har på deg, vil du se flott ut. Du ser også bra ut med håret dratt tilbake og oppsett. Husk det er kun ditt liv, stil og personlighet som setter grenser når du velger den beste frisyre for deg.
Frisyrer for den ovale ansiktsformen er altså ekstremt fleksible. Ha det gøy!

De beste korte frisyrer:

Hvis det er kort hår du har, er den korte bustete looken en fin måte å få ut alle disse fantastiske ansiktstrekkene dine.
En kort stil som er vinklet rundt kjevebenet vil fremheve kinnbena. Oppmerksomhet vies til øynene dersom du har en myk rufsete lugg.

De beste medium frisyrer:

Skulder lengde er veldig smigrende. Hvis du har mellomlangt hår, er en flott frisyre en som er litt struttende og kastet ut på sidene, mens luggen hviler forsiktig over pannen. Dette er en kjempe flott frisyre som virkelig bringer oppmerksomhet til leppe-området i ansiktet.
En kort hake-lengde bob klipp med trendy sidelugg sitter også pent på den ovale formen. Selv om en bob kan ha en ganske rund fasong, så holder den hake området åpent i ansiktet og det holder stilen proporsjonert og balansert.

De beste lange frisyrer:

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Hvis du har langt hår, er en flott frisyre for den ovale ansiktsformen de som omfatter slenging av myke bølger over skuldrene, og trekke sidehåret tilbake på en subtil måte.
Mange med langt hår kan velge å trekke håret tilbake bak ørene mens de tillater den nederste halvdelen av håret å bli trukket frem over skuldrene. Det er en flott frisyre for å framheve øynene og smilet. Den legger virkelig dybde til dine spesielle ansiktstrekk.
Denne lange frisyren beholder den oval formen på grunn av fravær av lugg, men en lugg eller gradert lugg kan legges til uten noen form for problemer.
Hvis du velger en tung lugg så prøv midtskill istedenfor sideskill for å skape en slankere form og skinn på kroneområdet for å gi litt ekstra høyde.

Frisyrer som bør unngås:

Unngå for mye høyde og korte lag i kronen på toppen av hodet ditt. Dette kan gjøre dine proporsjoner lengre og mindre harmonisk. Ikke bruk korte pigger eller oppklipt hår på toppen som legger høyde til ansiktet ditt, uten å ha fylde på sidene.
En klipp med tykk lugg eller en frisyre som er veldig fremover rettet vil dekke dine vakre fordeler. I å velge en slik stil, kan du miste den perfekte balanserte formen bak håret og legge tykkelse på ansiktet i stedet. Det er et godt eksempel på hvordan en perfekt oval ansiktsform kan gå tapt med en stil som legger for mye hår inn på ansiktet. En god regel å gå etter er at din frisyre bør utfylle din ansiktsform som en ramme rundt bildet, og ikke dekke over det.
Vær forsiktig med alle stiler med rufsete høyde, fjærkledde lange lag og luggene som forkorter og gjør at den generelle formen på ansiktet vises mye kortere enn den faktisk er.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *