Livsgleder "Joys of Life"

Hårfrisyrer for Firkant ansiktsfasong

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Din ansiktsfasong er

Firkant

Dine ansiktstrekk:

Det som skiller deg ut fra andre fasonger er din sterke kjeve med svært liten vinkel til haken din. Målet ditt er å myke opp vinkler og skape illusjon av at både pannen og kjeven ser smalere og rundere ut.

Å plukke ut de riktige smykker for ditt firkantede ansikt kan være utfordrende noen gangene. Det er best å vike bort fra smykker som virkelig får frem den rette konturen. Avrundede øredobber er det beste for deg. Øreringer og lignende kan være fordelaktig, fordi de legger en avrundet form til ansiktet ditt. Å bære små øredobber, som diamant-knopper, kan gjøre ansiktet ditt mer kvadrat. Kjeder som har en «V»-fasong vil gi et grasiøst utseende.

Med firkantet ansiktsform er din panne, brynsbein, kinnbein og kjeve i nesten samme bredde. Din ansiktsfasong har nesten samme lengde i begge retninger. Den er like bred som den er lang. Den har sterk og rett kjeve og vinkler.

De vakreste frisyrer for fasongen din:

Myke krøller eller bølger er en flott måte å lage en illusjon av et mykere og slankere ansikt. Det vil også myke opp dine kantete sider. Men hold volumet på sidene til et minimum. Du ønsker ikke at ansiktet ditt skal ses bredere ut.
Hvis du ønsker å minimere en bred panne, prøv en sidelugg. Lengre sidelugger med sideskill vil legge til mykhet.
Bruk stiler som lager volum, intensitet og høyde som for eksempel de med korte pigger, myke lag og tupering ved røttene for løft. Å legge til høyde vil visuelt forlenge ansiktet ditt slik at det ser tynnere ut.
En annerledes måte å moderere kantete uttrykk på er ved å bruke hake-lengde rufsete lag som faller rundt ansiktet ditt rett ved kjeven.
Flotte teksturer for håret inkluderer de som involverer masse krøller, tupper som er hakkete, og ender som bølger seg opp og er flott for å løse det visuelle aspektet av en alvorlig skissert kjeve.
Ikke bare gjør disse frisyrer at firkantede ansiktsformer vises jevnere, men de trekker også oppmerksomheten bort fra ansiktet som kan være svært gunstig.
Det kan ta litt tålmodighet og kreativitet når du ønsker å etablere den perfekte frisyre for firkantet ansiktsfasong, men det er fullt mulig å få det til.

De beste korte frisyrer:

Langt hår forbi skuldrene fungerer best for deg, men hvis kort hår er hva du ønsker så gå for stilene som bringer med seg høyde uten masse på sidene. En kort hakkete klipp kan gjøre susen.
En kort konkav-bob (en bob med lengre hår på den ene siden enn den andre) er også et flott alternativ til frisyre. Sidene faller frem for å myke opp kjeven, mens den sideskillen er ideell for å undergrave kanter. Denne bob-frisyre skaper et generelt rundt aspekt som gjør det til en vakker stil for en firkantet ansiktsform. Andre fasjonable korte frisyrer som vil fungere er stiler med myke, rusete sideskill og sidelugg med teksturer som er bølgete eller krøllete.

De beste medium frisyrer:

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Unngå rette stiler som legger bredde til den solide kjeven. Noen kurver, myke krøller eller volum og tekstur vil skape en andel til de rette funksjonene i ansiktet ditt. Hake-lengde rette bobs kan være et alternativ. Rufsete hår rundt kantene gir en illusjon av en høyere ansikt. Og krøller gir deg rundhet rundt ansiktet.
En frisyre med myke rufsete sider som faller på kjeven og kamuflere dets kantete form, sammen med en sideskill med sidelugg, skaper en diagonal illusjon som gir mindre fokus til de kantede trekk. Graderte sider skaper en flott ramme til firkantet ansikt. Prøv variasjoner med forskjellige teksturer og små lengdejusteringer på deg selv.

De beste lange frisyrer:

Lange frisyrer som har graderte, ansiktsinnrammende lag eller bølger som starter på kjeven myker ofte de skarpe vinklene i en rektangulær ansiktsform. Du kan prøve dette med rette, bølgede eller krøllede teksturer.
Men en myk, lang og bølget frisyre med sidelugg er den perfekte frisyren for ansiktet ditt. Bølger gjør det mykere for øyet og ikke kantete slik som i en rett frisyre. Disse sideluggene vil også hjelpe endre oppfatningen, noe som gjør at ansiktet ditt ser rundere og lengre ut.

Frisyrer som bør unngås:

En lang bob eller hake-lengde bob og stiler med brede, rette pannelugger må unngås. De vil gjøre pannen og kjeven bredere, og regnes som upassende frisyrer når det kommer til firkantede ansikt. Pannelugger som er kuttet rett over bryn eller øyne vil gjøre at ansiktet ditt ser kortere ut enn det er, og den rette linjen vil bare fremheve dine kvadratiske trekk.
Hold deg unna midtskill, og langt rett hår som er lik lengde.
Dersom du har krøllete hår så hold det så langt som mulig for å unngå store sider, som gjør ansiktet ditt bredere.
En firkantet ansiktsform trenger lag spesielt rundt ansiktet, og eventuelle lugger må være lette, tynne og skrå.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *