Livsgleder "Joys of Life"

Hårfrisyrer for Diamant ansiktsfasong

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Din ansiktsfasong er

Diamant

Dine ansiktstrekk:

Med diamant ansiktsform er kinnbena bredere enn pannen og kjeven. Din kjeve er gjerne kantete og spiss, men din panne kan også være kantete men normalt ikke like mye som din kjeve.
Denne ansiktsfasong har en tendens til å se lang ut med en smal hake og brede, veldefinerte kinnben. Pannen har en tendens til ofte å være bred, men det smalner mot toppen ved hårfestet.

De vakreste frisyrer for fasongen din:

Personer med diamant fasong trenger å lage en frisyre som vil balansere trekkene som oppleves. Dette betyr ofte å redusere den totale bredden av kinn området og fokusere på å forkorte lengden av ansiktet.
Lave, myke lag eller løse krøller vil legge fylde rundt et smalt hake område eller panne og balansere ut de bredere sidene.
Du vil ønske å ta deg tid til å sikre at frisyren for diamant ansiktsfasong legger et visst nivå av bredde i det området rundt haken. Den klassiske bob klippen er kjempebra for å oppnå dette. Du kan bruke effekter som trekker oppmerksomheten bort fra ansiktet. Du kan velge å bølge eller drapere sidene av håret utover vekk fra ansiktet.
Du kan også oppnå en god frisyre ved å ha en gradert klipp, og så bruke en krølltang eller en god krøllbørste med varme sammen med litt spray mousse. Et slikt friskt utseende kan skapes med alle typer hår lengder.
Pannelugger er et godt valg når det gjelder frisyrer for din ansiktsform. De hjelper til å forkorte lengden av ansiktet og legge fylde til panne området.

De beste korte frisyrer:

Å klippe håret for nær hodet kan resultere i at trekkene til diamantfasongen blir overdrevet.
En kort stil som fungerer er en med pannelugg som forkorter lengden av ansiktet, og en sideskill som bidrar til å gjøre ansiktet litt bredere. Det skaper illusjon av en større form for øyet å fokusere på. Fylles med myke, rufsete sider kurvet inn i runde former.

De beste medium frisyrer:

Ansiktet og kinnområder ser kortere ut ved bruk av pannelugg og rufsete skulderlengde hår som skaper en rettvinklet form. Den type stil er bra da den skaper bredde og ikke lengde. Å legge lag til denne stilen vil gjøre det ser enda mykere ut.

De beste lange frisyrer:

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Nøkkelen til en flott, lang frisyre er å starte med en pannelugg eller frynser. En lugg forkorter straks den totale lengden av ansiktet ditt. Lag og gradering spiller også en viktig rolle. Myke lag som faller pent til ca skulderlengde, trekker oppmerksomheten bort fra lange ansiktstrekk. Denne typen stil kan også gjøres med bølger eller krøller.

Frisyrer som bør unngås:

Midtskill vil gjøre haken spissere.
Du bør også unngå å rette bob-frisyrer siden disse stilene vil bringe oppmerksomhet til kjeven og haken din.
En meget kort klippet frisyre skaper høyde på toppen på en spiss måte og understreker diamant formen på ansiktet. Noe som også legger til illusjon av høyde er svært korte lugger. En frisyre for diamantfasonger trenger å skape bredde i isteden.
Rufsete og rette lang-medium lengder kan få et diamant ansikt til å se lenger ut. Det kan også fravær av frynser eller lugg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *