Livsgleder "Joys of Life"

Hårfrisyrer for Avlang ansiktsfasong

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Din ansiktsfasong er

Avlang

Dine ansiktstrekk:

Ansiktet ditt er karakteristisk lik den ovale, men er litt lengre. Det kan se ut som du har en oval ansiktsfasong med en mer lang eller maskulin panne.
Denne avlange form er en velbalansert ansiktsform med relativt like proporsjoner, men ofte med en høyere panne. Med denne fasongen vil din panne, kinnben og kjeve være nesten det samme bredde med forsiktig kurver.
Forskjellen mellom den avlange formen og rektangel form er at den avlange formen har runde, myke sider mens rektangel form har rette, kantede sider.
Når du velger smykker som passer for din ansiktsfasong, er det viktig å velge de elementene som legger bredde til hele ansiktet og bidrar til å forkorte den samlede lengden av ansiktet.
Smykker som chokers eller som bæres høyt og korte øredobber vil hjelpe deg med dette.

Blush/rouge bør anvendes på en slik måte at det går mer horisontalt enn det gjør vertikal. Bruke blush i vertikal retning kan faktisk øke den totale lengden som du prøver å redusere. Du kan også legge blush mer bredt enn andre ansiktsformer. Men ikke legg fargen for langt inn på kinnbena, ellers vil den raskt gi ansiktet en smalhet isteden for en mer forholdsmessig illusjon.

De vakreste frisyrer for fasongen din:

Du kan se bra ut i både kort eller langt hår, men helst med bølger eller krøller. Volum på sidene er et must. Mange tror at de ikke ønsker å øke bredden på ansiktet sitt, men det har ikke noe med i ansiktet å gjøre. Det er bare for å maksimere balansen og få ut den naturlige skjønnheten i dine trekk.
Prøv å gå for en stil som fremhever ditt favoritt ansiktstrekk. Midtskill anbefales ikke. Iført en sideskill, med pannelugg feide over til siden er et flott utseende. Lugg kuttet rett over eller selv de pistrete vil visuelt forkorte ansiktet ditt. Korte lugger kan gi en illusjon av en kortere panne, og lange lugger kan gi fokus til øynene dine.
I motsetning til de med et rundt ansikt, bør noen med langt ansikt holde seg til frisyrer som legger bredde til ansiktet og lugger for å hjelpe til forkorte den totale lengden. Iført hår med lange krøller eller bølger er den beste måten å oppnå dette. Å ha dette skaper fylde og reduserer lengden visuelt. Hvis håret ditt er rett, gå for etappevis gradering ved øyet og kinnbennivået for å legge til tekstur og fylde.

De beste korte frisyrer:

Kort hår er greit så lenge volumet er på sidene av ansiktet i stedet for oppover. En wedge-klipp eller kort hake-lengde bølget bob vil se flott ut. Bruk stiler som legger bredde til det smale ansiktet.
En flott frisyre er de som har tunge øvre lag som faller mykt inn i en rundere form. Lugger arbeider for å visuelt halvere den vertikale lengden av ansiktet og gjør at haken ser kortere og mer balansert ut. Dette er en stil som du kan prøve uansett hva slags tekstur du har på håret.

De beste medium frisyrer:

Ditt ansikts ideelle hårlengde er faktisk til halsen med både volum og bredde til stede. En fyldigere kutt rammer ansiktet inn ved å smale ved nakken og gi visuelt inntrykk av et fyldigere ansikt.
Hake-lengde bobs, rufsete frisyrer, og krøller vil også visuelt legge bredde til smale ansikt.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

De beste lange frisyrer:

Myke, bølgede og lange frisyrer passer virkelig din avlange ansiktsform. Lugger bidrar til å forkorte den samlede lengden av ansiktet og drapering bidrar til å legge fylde og smidighet som skaper den nødvendige bredden.

Frisyrer som bør unngås:

Mange som leter etter frisyrer for avlang ansiktsform har i stedet økt lengden på ansiktet sitt ved å redusere synligheten av lugger og ved å skape høyde i den øverste og fremre delen av håret. Dette bør unngås.
Det er bedre å skape en kreativ lugg, enn å fjerne luggen helt. Hvis du har noen ekstra kilo og føler deg rund i ansiktet ditt, vil du kanskje holde deg unna de tyngste og tjukkeste luggene men heller gå for sidelugger i stedet.
Unngå midtskill som deler din fasong i to lengre porsjoner.
Unngå høyde og korte lag på kronen og toppen av hodet ditt. Dette kan gjøre ansiktet ditt lenger. Ikke ha håret langt og rett, da dette bare vil understreke ditt lange ansikt.
Ikke ha stiler som rammer ansiktet inn eller stiler som legger høyde til toppen av hodet ditt. Dette vil gjøre ansiktet ditt enda smalere.
Å ha langt hår godt forbi skuldrene, kommer til å kreve mye bølging, føning, risting og styling for å få lagt til nok fylde, med mindre du er velsignet med naturlig volum og krøller.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *