Livsgleder "Joys of Life"

Hårfrisyrer for A-triangel ansiktsfasong

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Din ansiktsfasong er

A-triangel

Dine ansiktstrekk:

A-triangel ansiktsfasong er kraftigere i områdene rundt kinn og kjeve, men smalere på toppen av hodet. De har vanligvis litt spissere skalle som gjør at hodet har nesten samme form som et egg. Det er en svært sjelden ansiktsfasong, og på grunn av at håret dekker øvre del av hodet, kan dette være en ansiktsform vanskelig å gjenkjenne. De med a-triangel fasong har et svært bredt utseende i den nedre delen av ansiktet.
Pære og A-triangel er neste samme ansiktsfasong, men pære er de mer runde mens a-triangel har rette kanter og linjer. Målet ditt er å legge til bredde på øvre del av hodet og legge myk fylde til pannen.
Hvis du vet at du har en triangel ansiktsfasong, vil du bære smykker som bringer fokus til øynene. Ved å gjøre dette, blir oppmerksomheten vellykket «trukket vekk» fra de runde sidene av kinn og kjeve. Ideell smykker inkluderer V-type halskjeder med runde dekorasjoner. Disse v-type kjeder er svært gunstig når det gjelder å balansere effekten av de runde former i ansiktet. Hvis du er på jakt etter de perfekte øredobber å bære med denne ansiktsfasongen, gå for runde øredobber. Tro det eller ei, runde øredobber og dekorasjoner bidrar til å trekke oppmerksomheten bort fra de breie former og konturer i din ansikts form. Øynene og munnen er svært viktig når du har en A-triangel form. Hvis du passer på at disse to ansiktskomponentene er markert, og at det er mye fokus her, vil det trekke oppmerksomheten bort fra de breie punktene som ofte blir opplevd med denne typen form. Mange vil bruke mørk kajal og leppe liners i naturlige toner for å bringe oppmerksomhet til øynene og munnen.

De vakreste frisyrer for fasongen din:

Gradert hår og Shag-frisyrer (korte, bustete med gradering) ser veldig bra ut på deg. Med en stil som legger fylde på topp og de øvre sider, kan du oppnå balanse med din ansikt.
Når du velger oppsatt hår, velg en stil som vil gi deg mer bredde på krone området, istedenfor høyde.
Det har blitt oppdaget at frisyrer som utvider området rundt pannen er generelt mer produktive når det gjelder ansikter som er formet som ditt. Dette bidrar til å redusere synligheten av en større nedre del. Målet med frisyrer for ansiktet ditt er å distrahere nedre området ved å åpne opp mot panne området.
Pannelugger som er gredd i en oppreist posisjon mot en side er mye mer effektivt enn lugger som er finkjemmet ned over pannen. Hår som er kuttet og gradert rundt ansiktet og holdt åpent på toppen er mye mer hensiktsmessig enn rette kutt med lugger som henger ned over ansiktet.  Disse frisyrer henter ut den øvre delen av ansiktet og reduserer den totale synligheten av bredden i nedre del av ansiktet ditt.

De beste korte frisyrer:

Mange stylister er enige om at det er bedre å ha en frisyre som er kort og åpen på toppen av ansiktet i stedet for å lukke panneområdet og åpne opp for bunnen av ansiktet.
Korte hårfrisyrer vil bidra til å balansere kjeven. Prøv skrå i stedet for midtskill, og for litt drama prøv sikk sakk skill.
En frisyre uten lugg skaper en illusjon av et lengre ansikt og fokuserer oppmerksomhet til pannen i stedet for den nedre delen av ansiktet. Å klippe bort de tunge øverste lagene gjør at håret blir fyldigere og rundere over ørene.

De beste medium frisyrer:

Hår og lag som har lov til å falle mykt på sidene av den brede kjeven og kinnene, skjuler og dekker over der det trengs. En side lugg fungerer godt for å trekke oppmerksomhet til øynene ved å skape en diagonal retning. En sikk sakk skill skaper høyden og arbeider for å bygge lengde inn i stilen.

De beste lange frisyrer:

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Mange personer som har denne ansiktsfasongen har en tendens til å foretrekke langt hår. Det er mange produktive lange frisyrer som kan komplimentere A-triangel formet ansikt.
Et godt eksempel inkluderer frisyrer som er relativt lange, og har en rekke store, naturlige bølger. Du bør ha pannen åpen og la resten av håret ditt falle forsiktig over skuldrene. Ikke hold håret bak ørene, men la det skape deksel på fremsiden av ansiktet. De myke bølgene gir et naturlig mykt utseende som kan falle pent på grunn av gradering. Denne stilen bringer virkelig ut den naturlige skjønnhet og tiltrekning av pære form.
Midtskill vil bringe oppmerksomhet til midten av ansiktet og gjøre det lengre. Det kan brukes av noen, men er ikke et must.
Enhver type oppsatt hår som har massevis av tekstur til toppen og sidene ser også veldig bra ut på deg.

Frisyrer som bør unngås:

Unngå lange, rette stiler som trekker oppmerksomheten til kjeven, og gjøre at ansiktet ditt ser breiere ut.
Ikke legg for mye høyde på kronen uten å legge til sidene på toppen.
Unngå tunge lugger som faller forover nesten i øynene. Det gjør at ansiktet virker både bredere og kortere, og trekker fokus til sidene og bredden.
Hold deg unna alle stiler som følger og fremhever ansiktsfasongen i stedet for å justere den.
A-triangel formen er smalest på toppen av hodet og bredeste på kinn og kjeve området. En lang frisyre som følger den samme formen kan være katastrofe. Ideelt bør stilen i stedet være omvendt. Det betyr at det bør gis mere volum, ikke på bunnen, men ved overside områdene.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *