Livsgleder "Joys of Life"

Fra hyttekos til et oppgjør med kynisk sex og kjærlighetssvindel på Svindeljegerne – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjære lesere, dere skal få et spørsmål av meg. Det er på tide at jeg spør og graver litt i hodene deres. Jeg lurer på om det å være «B-menneske» endrer seg med alderen. Dere sitter kanskje på svaret? Tidligere i høst fylte jeg førti og nå spretter jeg opp hver morgen. Jeg spretter ut av sengen, og rusler ned for å få i meg dagens første kaffe. Kaffe er som dere kanskje vet min eneste avhengighet. Kaffe og en god omelett. Aller helst på  favorittstedet Albert, som gir riktig start på dagen og får systemet i gang.  La oss spinne videre! Morgenen går raskt unna mens jeg skriver.

Når jeg nå først sitter her og titter ned i den halvfulle kaffekoppen så er det vel vitende om at vi går en spennende uke i møte. Først av alt så kan dere i morgen se en rykende fersk episode av Svindeljegerne. I morgen 20.30 på Tv3 tar vi et oppgjør med svindlere som lurer de som søker «kjærlighet» via Tinder eller andre dating apper. En av de vi har truffet fikk drømmemannen inn i huset, og ble svindlet fra både hus og arv. En annen side av dette vi ser på er hvordan kyniske nettverk som profiterer på folks ensomhet misbruker de som chatter. Dette gjøres kort og godt ved at de du chatter med ikke er den kvinnen eller mannen du trodde at du hadde dialog med. På baksiden sitter nemlig profesjonelle individer som utgir seg for å være av annet kjønn, og i annen alder for å lure nettopp deg i fella. Bildene du sender fra deg, eller opplysninger du utgir havner ikke hos det du trodde var en kvinne i nabolaget men hos en liga som ingen vet hvem som står bak. I alle fall ikke før Svindeljegerne kom på banen.

Det kan bli dyrt å være ensom om du trår feil på nett.

Om vi ser litt lenger frem i uken, så kommer jeg til å offentliggjøre et prosjekt som jeg lenge har gledet meg til å dele med dere. Nå som Svindeljegerne er ferdig produsert har kalenderen åpnet seg litt igjen, og det skal vi utnytte i tiden frem mot jul. Jeg snakker da om tiden da solen står opp, og dere fortsatt sitter i pysjamas og strekker dere til morgenkaffen. Gled dere!

Nei kjære venner, denne mandagen kan bli en riktig fin en. En dag som byr på mye godt, og med morgensolen i ansiktet her på Albert så er det lett å glemme at livet ikke er perfekt. Jeg kunne fortalt dere om alt som skurrer eller er feil i livet, men så slår det meg at jeg er så forbanna heldig. Jeg er heldig som får gjøre det jeg gjør hver dag. Jeg er heldig som kan våkne opp frisk og rask. I tillegg er jeg heldig som har dere. Det har aldri vært flere som følger min hverdag og meg enn nettopp i dag, og det skal sies at jeg er glad i hver enkelt av dere. Vi har nemlig en relasjon som er både interaktiv og direkte, og selv om jeg ikke alltid klarer å svare alle på alle spørsmål om havner i innboksen så skal dere vite at jeg leser alle meldinger. Jeg både leser og reflekterer over alt dere deler med meg.

Nå har tiden kommet for å løpe opp på analysehuset RIG, og kickstarte uken med gutta der. Noe sier meg nemlig at vi skal sloss mot litt kriminalitet der også denne uken, og da gjelder det å komme i tid. Noe annet skulle tatt seg ut.

God ukestart godtfolk. Pust med magen!

Stay safe!

Relatert

Share: