Livsgleder "Joys of Life"

Fra denne uken deler jeg hovedrollen i en fersk TV-reklame med en bil, og en knust bilrute – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Du står ikke alpint med knuste skibriller – ikke sprader du ned Aker Brygge med solbriller av det knuste slaget heller»

Sponset innlegg

Kjære lesere, en dag uten overraskelser er ikke helt det samme som en der komfortsonen  pushes og sprenges. Det er da du lever! La meg ta dere med på eventyr.

Her kommer en fersk hendelse som virkelig satte meg på prøve, og da mener jeg langt utenfor det landskapet som jeg vanligvis befinner meg i.

Bare det å huske de enkle replikkene satte meg helt ut, og da skal jeg ikke engang gå inn på hvordan det var å filme med et kamera som hang i en kran over hodet mitt.

For kort tid siden ble jeg kontaktet av Molte Media som spurte om jeg ville ta en prat med Hurtigruta Carglass. Bilglass-selskapet som jeg kun kjente fra tidligere som sponsor for favoritt fotball-laget mitt Vålerenga. Hurtigruta ville ha meg med på eventyr og slikt kunne jeg jo ikke si nei til.

Byråfolka  i Molte hadde en ide som jeg umiddelbart likte, og sånn har det seg at dere nedenfor kan se en rykende fersk reklamefilm med undertegnede i delt hovedrolle med en frekk BMW, og en stødig Hurtigruta-ansatt. Filmen er en fersk TV reklame, som trolig popper opp i TV-ruta hjemme hos deg. En reklame der manuset spiller på viktigheten av tid, og hvor raskt det egentlig er å bytte rute. Et plott jeg som evig tids-optimist kjenner meg godt igjen i.

Tid er verdens mest verdifulle vare – tid brukt får du aldri tilbake

La meg snakke litt om knust glass mens jeg først er i siget.

Du går ikke rundt i byen med knuste brilleglass. Ikke kjører du ski med knuste ski-briller i påskefjellet heller men stadig ser jeg venner og kjente skli rundt både sommer og vinter i bil med sprekk i frontruta. Gjerne som følge av steinsprut som har gjort sitt til at det som en gang i tiden var en hel rute har blitt til flere kontinenter av knust glass.  Som risiko-mann er jeg ikke så glad i slikt, og det har tydeligvis flere fått med seg.

Tilbake til knuste bilruter;

Jeg har selv opplevd å sette bil med sprekk i ruta i garasjen og heller ta taxi fordi en travel timeplan gjør det å bytte rute til en tidstyv som setter alle mine avtaler «at risk». Jeg har også selv vært innom Hurtigruta og byttet vindu på bilen noen ganger, men aldri har jeg sett noen bytte rute så fort som da jeg gjorde reklamefilmen nedenfor.

Om du heller ikke har sett hvordan proffer jobber så anbefaler jeg deg å titte innom linken, som viser min første TV reklame for Hurtigruta bilglass. En reklamesnutt som kort og godt forteller hvor fort det kan gå og hvor lite tid og energi det tar å gjøre knust til hel. Eller som en kompis sa det; Gjøre parkeringsklar til kjørbar.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Verdenspremieren får du her;

Mer info om Hurtigruta får du her

Relatert

Share: