Livsgleder "Joys of Life"

Et nytt kapittel

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Når en dør lukkes så åpnes en ny»

Jeg har alltid sagt at jeg ikke skal gå i sirkel, og nettopp derfor følte jeg et behov for å skrive dette innlegget.

Den siste tiden har det hendt så mye rundt meg at jeg denne helgen bare følte for å rømme til det stedet der tankene alltid er litt klarere. Det stedet der «alltid på jobb kaoset» er erstattet med en slags evig vind av optimisme og minimal forandring.

Helt siden jeg var barn har jeg rømt til steinknausen Kanariholmen i Atlanterhavet, og minst like lenge har jeg funnet roen her.

I oppveksten var det faktisk så åpenbart hvor glad jeg var i denne øya at min mamma tidlig stadfestet at jeg kom til å bli Kanarier. Vel hun fikk nesten rett. I alle fall i sjelen!

Når jeg nå taster løs på tastaturet så handler det egentlig om at jeg hadde lyst til å skrive en blogg der jeg forteller dere om alt som skjer for tiden.

Først av alt så er dere nå innom den nye bloggen min, og selv om den på langt nær er perfekt så er den i ferd med å bli nettopp slik som jeg hadde tenkt meg da jeg bestemte at tiden var klar for å blogge utenfor Nettavisen-universet. Jeg håper dere liker det foreløpige resultatet, så kan jeg jeg love at bloggen skal utvikles videre også over de neste få ukene.

Naive Norge foredraget som har rullet over flere år nå har aldri vært mer etterspurt enn i disse dager, og ifølge agenten min er alle de rare krumspringene til en eller annen kar ved navn Donald i ferd med å drive både antall gjennomføringer og antall deltakere i taket. Merkelig egentlig, men har vel verden blitt. Selv lille Norge påvirkes av en mann som har «more balls than brains», og det i det landet som vi før kalte «Ville vesten».

Når det gjelder reklamejobber, og sånn som jeg sjelden snakker så mye om så har det dukket opp et par selskaper som har bedt meg gjøre litt jobber fremover, og da kan det jo hende at kritikk kommer, men jeg er alltid veldig klar på at jeg bare velger å gjøre slike jobber om jeg selv bruker, liker eller kan stå for det kommersielle produktet. I tillegg så er slike jobber ganske gøy, og mulighetene for en snart 40 år gammel mann blir nok ikke flere med årene.

I tillegg til alt det rare over, så er vi i gang med et TV prosjekt, og selv om vi ikke kan si noe om hva det er enda så kan jeg love at det blir både spennende og engasjerende. I alle fall om fortsettelsen er like spennende som starten har vært.

På den ordentlige dagjobben min i risikohuset RIG, der ruller det så raskt for tiden at vi sjelden sitter stille, og nå står det store utland for tur.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Når det gjelder alt som skjer på privaten, med endrede rammer for en familien min som plutselig er delt etter samlivsbrudd, så er jeg utrolig imponert over hvordan alle involverte (spesielt barna) har funnet seg nye trygge rammer i nye omgivelser. Spesielt for barna har nok dette vært en overgang, men bak en hver trussel ligger en mulighet og vis versa. Jeg tror faktisk at vi alle kommer styrket ut av dette, og da er jo det til det beste selv om det i en kort periode har vært litt mer armer og bein enn vanlig.

Når jeg nå sitter og skriver dette så er jeg på Gran Canaria flyplass, retning hjem. Jeg har fått samlet tankene, og ryddet huset under Kanarisolen, og på toppen av alt har jeg fått gjort litt jobb her nede. Det føles godt!

Det er nemlig blanke ark som ligger fremfor meg og nå skal jeg skrive et nytt kapittel i mitt eget liv. Hovedrollen den gir jeg til Jr som sikkert venter spent på at pappa skal komme hjem.

I morgen starter en ny pappauke