Livsgleder "Joys of Life"

En stor dag i guttas liv! – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Nå skal det feires med boller og brus!»

Det er ikke hver dag lille Maximilian og jeg markerer med søtsaker under pappauka, men i dag er en slik dag. En dag som bryter med alle de reglene som vi vanligvis har, og det er vel fortjent. Først av alt så har den lille sjefen på snart fire i dag startet i avdelingen for de de store barna i barnehagen, og med det kommer en mer krevende hverdag. Maxi som allerede er ganske stor for å være liten har klinket til på sin første dag, og barnehagetanten var helt over seg. Det skaper glede hos en stolt far. Stolt og ydmyk. Jeg vet jo at den lille rampungen også har en liten luring i seg og i morgen er en ny dag. Alt kan skje!

Når vi i tillegg overtok den nye leiligheten vår å Brygga, og er godt i gang med å planlegge guttas nye liv på den andre siden av kanalen som skiller Aker Brygge fra Tjuvholmen så er livet en fest, og festen den markeres som seg hør og bør på favoritt bistroen med omelett før litt franske bakervarer og brus.

Vanligvis er jeg en motstander av for mye slikt, men det er ikke hver dag at vi får både en ny «jobb» for Maxi i avdelingen for de store og et nytt hjem. Riktignok skal vi bo i den gamle leiligheten mens den nye pusses opp, men ny leilighet har vi fått og den gamle er jo solgt til en ny eier som vil ha den så fort han har solgt sin. Hvor lenge vi får beholde Fort Kleiven på Tjuvholmen er dermed usikkert.

Vi gutta ønsker dere alle en strålende torsdag. Med eller uten boller og brus.

Stay safe godtfolk.

Relatert

Share: