Livsgleder "Joys of Life"

En slik påske så jeg ikke komme – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Pappa, bestevenn og et mislykka forsøk på ferie»

Denne uken sjekket jeg mulighetene for å komme meg sydover til Kanariholmen. Det er jo påske tross alt og selv store sterke gutter lengter etter sol og sommer på denne tiden av året. Egentlig hadde jeg håpet å kunne ta med lillegutt ned til Casa Kleiven på den lille runde sydenøya, men i en ny verden med koordinering av mine, og hennes uker så lot det seg ikke gjøre. Det vil si alternativet var plutselig flybilletter til 10.000 kroner per person med mellomlanding og med slike priser er det mer fristende å reise til månen eller en annen nærliggende planet.

Det at prisene flyr i taket rundt feriene er jo ingen hemmelighet men prisene denne påsken for «sistelitenfolket» er så kokos at jeg får fysisk kvalme bare ved tanken. Alternativet med bypåske i Oslo har jeg ikke prøvet ut på mer enn et tiår, men egentlig er det sikkert en ganske smart greie. I stedet for å plaske rundt med badeand og snorkel blant kanariske venner, og norske landsmenn med solhatt, og solstikk blir det heller plaskefri ferie med kino på dagtid, og klippekort på parker og lekeplasser. I tillegg har jeg godt til innkjøp av badebalje til minsten, med tilhørende termometer så vannet garantert holder kanarisk badetemperatur.

Om dette ikke skulle være nok for å holde entusiasmen oppe gjennom alle de obligatoriske helligdagene så har jeg alliert meg med kjøpmannen i nabolaget. Han har lovet å stille med påskeegg og tilhørende Litago på egstremt kort varsel ved behov. Det gjelder å tenke løsning i alle kriser.

For min egen del har jeg funnet ut at jeg skal forsøke å gjøre en treningsøkt hver dag. Det har vært dårlig med trening de siste dagene som følge av mye reisevirksomhet i jobb, og når slike uker fylles til randen blir det dårlig med egenpleie. Påsken blir dermed fylt med et besøk eller fem til Jobbsprek som gymmet i nabolaget heter. I tillegg så har jeg lovet meg selv at jeg skal bygge litt voksen-Lego (Ikea) til rommet til Jr. Gutten har jo blitt stor, og da er det på tide med litt møbler for store gutter.

Om det ikke holder meg aktiv så har jeg en lang liste med blogginnlegg som lesere av KleivenBlogg ønsker seg. Disse handler om alt fra kriminalitet til kontantfritt samfunn og forvaltning av offentlige midler i Norge. I tillegg har jeg registrert at dere stadig oftere etterspør saker om mer livsstil baserte temaer.

Det å skrive slike innlegg som dere etterspør er vel en direkte konsekvens av at vi etterhvert kjenner hverandre ganske godt kjære lesere, og da blir ønskene om innlegg mer spesifikke. Eller som en leser sa det sist uke; «Kleven, det er mistenkelig at du ikke byr på påskeplanene dine». Kjære leser, du leser dem nå.

Så benytter jeg samtidig muligheten til å ønske dere alle en harmonisk påske. Enten den finner sted på en Sydenøy, på påskefjellet eller hjemme i hus eller hytte. Det er tiden sammen som skaper minnene.

Langfredag og påskeaften kommer uansett. God påske!

Har du gode tips til ting jeg kan gjøre med Jr på snaue tre år, så send gjerne forslag eller kommenter nedenfor.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Relatert

Share: