Livsgleder "Joys of Life"

En ny fase i livet – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjære lesere, venner, og følgere.

I morgen 20.30 sparker vi i gang en av sesongens viktigste episoder av Svindeljegerne. Det handler om ID-svindel, men før den tid. La meg gi dere en liten oppdatering på livet. Det er mandag og ukestart tross alt.

I skrivende stund står frokosten på bordet og jeg har tatt et valg, som sikkert vil prege siste rest av 2017 for min del. Jeg har besluttet å selge boligen min på Tjuvholmen, og der 2017 blir til 2018 så kan dermed mye tyde på at jeg blir å finne et annet sted enn i leiligheten på Bandittholmen. Når valget nå er tatt så er det like mye for å få en ny start som noe annet. Det handler om å prøve noe nytt, og selv om jeg virkelig elsker leiligheten som jeg kaller «festning-Kleiven» så er det noen ganger nødvendig å bryte litt med eget adferdsmønster. For meg har boligen vært et fantastisk sted for både kreativitet og skaperevne. Det har vært en viktig del av den suksessoppskriften som disse årene har gjort det mulig å sjonglere flere baller med høyt tempo. Det har også vært det perfekte stedet for å kombinere jobbing i sosiale sammenhenger på restaurantene i området med skaperlysten som jeg gjerne har satt til live på festning Kleiven.

Hvor fremtidens prosjekter skal skapes vet jeg ikke helt enda, men dere skal ikke se bort fra at jeg blir i området. Dere skal ikke se bort fra at jeg tar dere med på reisen heller. Det har vært et par henvendelser etter sist ukes blogg med spørsmål om å få dokumentere prosessen når jeg skal skape min nye festning, så om tilfeldighetene vil det slik så kan det hende at det det popper opp som et video, eller film konsept i cyberspace. Det er jo ikke hver dag man lager den ultimate gutte-leiligheten i Norge.

Kanskje er dette starten på en ny fase i livet? Jeg skal i alle fall gire ned frem mot jul.

Når det gjelder hverdagen ellers så er jeg nå godt i gang med risiko-analyse dager på RIG, og der analysene blir for stillesittende etter litt tid med skurkejakt på gata så fyller jeg på med foredrag på kvelder, og helger. I tillegg er vi i gang med å kartlegge nye spennende samarbeidspartnere til et nytt frokost konsept der jeg en dag i uken skal treffe spennende mennesker til frokost. Vi kaller det Tjuvstart, og det blir servert dere alle i god tid før jul om alt klaffer. En god Tjuvstart på dagen er jo det som skal til om man skal legge alt til rette for en skikkelig suksess. Jeg kaller det en mulig kioskvelter.

Når denne uken igjen går mot helg så kan jeg garantere at jeg finner roen sammen med sønnen min. Vi gutta skal garantert ut på eventyr igjen, og da sier ryktene at det lukter Lysekil eller Beitostølen lang vei. Tid med de nærmeste er jo det viktigste i verden, og der jeg ikke har en kjæreste å dele livet med så har jeg i alle fall en liten røver som mer enn noe annet elsker å tilbringe guttetid med pappaen sin. Jeg sier som min morfar alltid sa til meg. «Det er vi som er gutta»

Ønsker dere alle en strålende uke godtfolk, så sees vi plutselig.

Dere er en inspirerende gjeng – alle sammen!

Stay safe!

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Relatert

Share: