Livsgleder "Joys of Life"

Du må opp tidlig om du skal vinne verden!

«Starter dagen med  – God Morgen Norge»

De beste dagene er de dagene da jeg kommer meg opp tidlig. Ikke det at jeg egentlig liker å stå opp tidlig. Det er bare det at de dagene da jeg stritter imot naturkreftene, og tvinger beina ut av senga blir så mye bedre. Om ikke sånn med en gang så i alle fall sånn etterhvert. I dag var egentlig et ganske godt eksempel på nettopp dette.

Jeg tvang beina ut av en varm, og deilig seng og hev meg ut i kulda med snuten mot det nye studioet til TV2, og God Morgen Norge på Aker Brygge. Jeg sloss mot vinden bortover brygga mens jeg kjempet med å holde den største boblejakka i garderoben rundt kroppen. Det skal nemlig sies at jeg er ekstremt kald av meg. Kald som i frossen, og da spesielt når jeg er trøtt, eller trøttest. I dag var intet unntak.

Når jeg tvinger meg ut og opp på slike dager så har jeg som regel tre ting i hodet «Get shit done»,  «Vinnere starter dagen før alle andre». I tillegg så er blikket alltid på jakt etter første kaffe. La oss være enige om en ting. Lite er mer effektivt når du skal ut og løpe livets-race enn en effektiv tjuvstart. Det er nemlig hevet over enhver tvil at det å være i gang tidlig er den beste medisin når det kommer til det å vinne verden. Det å få et overblikk over alt som skjer i Norge, og verden ellers før noen andre er en overlegen fordel, og selv om den bedagelige siden av meg aller helst blir i sengen, så er det den alltid i full konflikt med siden som vil ut og vinne verden.

Etter mer enn tjue år i næringslivet er jeg nok litt skada av alle tidlige møter, og sånn! Jeg er nok litt skada av å ha måttet tvinge øynene opp mens søvnen sloss i mot, men med det sagt; En tidlig morgen er en resultat-krigers beste venn.

Nå er det tid for en prat på God Morgen Norge om Svindel, og om du skulle være i tvil. Svindlere bruker tre virkemidler når de skal ut og loppe deg. «Grådighet, empati, og frykt». Det er verdt å huske neste gang du mistenker at du blir forsøkt svindlet. God tirsdag!

& som alltid – stay safe!

24831447_10155276846823517_8750430652322187390_o-1054837