Livsgleder "Joys of Life"

Dobbel sjokolade fudge med mango is og marshmallows – Steg for steg i bilder

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Hei hei! Riktig god ny uke verdens beste lesere! Her skinner solen og snøen smelter for fullt! Er ikke det god nok grunn til å smile skal du idag få en av mine favoritt oppskrifter. Jeg har hittil ikke møtt noen som ikke liker denne godbiten. Som overskriften avslører er dette en Dobbel Sjokoladefudge. Det vil si at den inneholder to typer sjokolade, en lys og en mørk. Akkkurat som ikke det var nok er godbiten også fylt med vaniljeis, mangokuber og marshmallow.

Det høres kanskje vanvittig komplisert ut,men den inneholder bare 5 hovedingredienser. Den kan også varieres etter dine diettønsker. Her får du oppskriften og steg for steg i bilder slik at du også kan imponere gjester eller deg selv med deilig sjokoladefudge.

Du trenger:

200g sjokolade
200g hvit sjokolade
190g is (vaniljesmak)
20g vikingmelk/fløte*
60g frosne mango kuber
20g Marshmallow

Du kan bruke den sjokoladen du selv ønsker. Det vil si at du kan bruke melkesjokolade, mørk sjokolade, vegansk sjokolade eller raw sjokolade. Det samme gjelder type vanilje is. *Jeg bruker vikingmelk,men du kan bruke fullfett kokosmelk, soya- eller risfløte. Det er da en fordel at du reduserer fløten litt for å fjerne noe av vannet, slik at den blir tykkere. Det er ikke et must,men gir ett diggere resultat. For en raw variant kan du bruke tykk nøttemelk av hvite nøtter. Det er helt opp til deg. Jeg bruker  disse veganske marshmallowene i oppskriften.

Slik lager du Dobbel sjokolade fudge med mango is og marshmallows :

Varm vaniljeisen i en kasserolle over svak til middels varme, eller i vannbad til den smelter.

Tilsett den mørke sjokoladen og smelt den. Tilsett vikingmelk, eller kokosmelk/fløte variant.Rør sammen med en slikkepott.

Dekk en form med bakepapir. Min form er 21.5cm horisontal,16cm vertikal og er 2.3cm dyp. Hell over sjokoladeblandingen. Fordel frossen mango og marshmallows over.

Smelt den hvite sjokoladen, gjerne i vannbad. (Ja det er lov å slikke på slikkepotten etterpå). ?

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Hell den hvite sjokoladen over mangoen og marshmallowsen. Fordel.

Avkjøl formen i fryseren i ca 3 timer til herligheten har stivnet.Skjer opp din hjemmelagde dobble sjokoladefudge i passende biter.

 Server. Nyt etter alle kunstens regler.  Var det ikke enklere en du hadde trodd? ? Nydelig luksus, som alle vil like!

Q: Så det godt ut? Fikk du lyst å lage?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *