Livsgleder "Joys of Life"

Det smeller godt når du bryter lydmuren – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

«Jeg skifter gir, og setter nytt fokus igjen!»

Så sitter jeg her da. Baggen med en håndfull skift pakket for siste gang. I alle fall på en stund. Jeg spiser en «Kjell-Ola-omelett» på Albert Bistro, og hører på Karpe Diem mens jeg skriver blogg for dere. Følelsen av at morgendagen blir annerledes er til å ta og føle på.

Det er den siste offisielle dagen for innspilling av Svindeljegerne, og dermed kan jeg si at nok et eventyr går mot slutten. I alle fall for denne gang – følelsen i magen er deretter.

Det er noe veldig spesielt med det å få leve ut et drøm som å få lage Svindeljegerne på Tv3 med en kompis som Ole. Det er noe helt spesielt med det å få lage Tv i det hele tatt også.

Når prosjektet er så godt, og så viktig som Svindeljegerne, så er selve jobben både spennende og motiverende. Selv om den også er intens og til tider skummel.

Jeg husker fortsatt dagen da vi ble enige med den fantastiske gjengen på Monster om å gjøre Svindeljegerprosjektet, og selv om vi den gang  ikke forsto helt hva det egentlig innebar så vet vi nå at vi har laget historiens første sesong av TV-prosjektet. Et prosjekt som nå er opp til dere seere og bedømme. Ole og jeg kan ikke annet enn å lene oss tilbake og vente på ros, ris eller annet dere har å komme med. Det samme gjelder gjengen på Monster som har lagt mye blod, svette og tårer i å lage spennende skurke-TV i forbrukerens navn. Skurke-tv som tar pulsen på en moderne form for kriminalitet som sjelden når opp når Politiet skal legge ressurser i å fange luringer som bryter de etiske reglene i samfunnet.

Svindeljegerne er for meg selve symbolet på den lille mannens kamp mot en stadig mer utbredt kriminalitet som tester samfunnet og dets forsvarsmekanismer. David og Goliat kunne sikkert vært et beskrivende bilde, eller Tom og Jerry også. Det er i alle fall liten tvil om at det å få hjelpe mannen i gata er en motiverende oppgave. En motiverende oppgave som gjennom det å lage TV er mulig fordi dere som publikum har interesse av de mørkere sidene av samfunnet.  Det viser i alle fall all oppmerksomheten som prosjektet har fått i mediene så langt. Jeg er stolt av at prosjektet har blitt tatt så godt imot.

Når jeg i morgen knyter skoene og går ut døren hjemme så er det fortsatt seks uker igjen med Svindeljegerepisoder igjen på TV å glede seg til. For meg personlig blir morgendagen en «risiko-reise» med gjengen min på analysehuset Risk Information Group (RIG). En gjeng som hver eneste dag bistår norske banker, og norsk næringsliv med de samme utfordringene som Svindeljegerne gjør for mannen i gata. Jeg gleder meg til å gå tilbake til den siden av livet også.

I tillegg sier kalenderen at jeg skal gjøre både reklamefilm for Interoptik, og et par andre samarbeidspartnere i helgen. Mye kan dermed tyde på at «hvilen» etter Svindeljegerne, som produsenten vår Vanja på TV-prosjektet annonserte uteblir.

Da er det godt å vite at rekrutteringen av en god hjelper til «Team-Kleiven» er godt i gang, og i skrivende stund har jeg fått mer enn hundre søkere. Takk til alle som har søkt. Jeg skal gi dere svar i løpet av et par uker.

For å sitere en god kollega som kan dette med å fly i lav høyde. «Det smeller alltid når du bryter lydmuren.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Stay safe godtfolk.

Relatert

Share: