Livsgleder "Joys of Life"

Det skal lukte litt svidd når uken er over – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjære lesere, hva er det egentlig med det å våkne til sol? Humøret kickstarter dagen på en helt annen måte når solen skinner inn gjennom vinduene, og i dag var intet unntak.

Det er noe helt spesielt med å få den solrike starten, og derfor sto jeg opp to ganger. Ved første forsøk var det regn så jeg gikk og la meg igjen. Det er lørdag tross alt. Forsøk to gav sol, og nå føles alt så mye riktigere.

Den siste uken har jeg sjonglert endel gjøremål som er like ulike som natt og dag men like fullt så elsker jeg alle sider av det å være menneske. Enten det skjer i dress og slips på et fancy kontor, eller i slitte jeans og t-skjorte som rustet for skurkejakt. Det siste alternativet denne uken ble singlet i en svett betongkjeller. La oss spinne videre. Det følger hendelser med klesskiftene tross alt!

Jeg beundrer selskaper som evner å selge drømmer.

Noe av det første som skjedde sist mandag var at min venn Henrik, aka Mr Marvelous og jeg rett etter jobb besøkte Jaguar og deres eksklusive lansering av el-bilen IPace på Astrup Fearnley museet. Kombinasjonen av Jaguar-design og det sinnsykt tøffe museums bygget var smashing, og det ble ikke mindre imponerende når bilen som presenteres er en frekk el-bil. En bil som skapte begeistring fra første sekund. Det er liksom noe med gutter og biler, og spesielt når de som denne har linjer som skriker fart og spenning. Ukens mest spennende hendelse på teknologi fronten var uten tvil vårt møte med IPace.

Når det gjelder tirsdagen så startet den så tidlig at kompis kamera-Knut og jeg nærmest måtte heise opp solen. Kollega Astrid hun fikset kaffe, og gjorde det Astrid gjør best. Hun instruerte meg om alle tenkelige eller utenkelige scenarioer for et prosjekt som fort kan havne på en tv-skjerm. Med på kjøpet sist tirsdag kom Therese som hadde lurt seg med for å knipse noen bilder. Tar jeg ikke helt feil så kan disse havne i en avis i nær fremtid.

Det er forresten sjelden en fotograf imponerer meg mer enn Therese, og det mener jeg virkelig. Hun hadde på et eller annet sett en en formel for å få meg til å se helt annerledes ut enn fotografer flest. Hvordan hun fikk det til det vet jeg ikke men det lille jeg så av bildene på kamerat hennes tyder på at de oser brutal virkelighet.

Tirsdagen fortsatte med litt risk-jobbing før den avsluttet med årets mest inspirerende middag så langt.

På Risk Information Group (RIG) har vi denne uken avslørt en håndfull falske identiteter. Det gir alltid glede. I tillegg har vi jobbet mye med anti-terrorfinansiering. Det handler igjen om ytterpunktene i livet. Anti-terror er noe av det viktigste vi gjør på RIG. Jeg er stolt over at gutta i teamet stadig briljerer på området.

Mellom alle slagene denne uken har jeg også rukket å være litt pappa for lille Maxi. Han briljerer forresten nå med ord og uttrykk som «Hvem er sjefen?» «Maxi er sjefen» og «Jeg er tøffere enn toget pappa!» Fortsetter han sånn så kanskje han blir risiko-anaytiker i RIG en dag han også.

Arbeidsuken denne gang ble avsluttet med litt filming på RIG med kollegaer og gode venner, og det var mye latter over bordet da vi ble bedt om å late som vi gjennomførte et fellesmøte. Gutta på RIG er ikke så bortskjemte med fellesmøter for tiden. Vi er nemlig spredt på oppdrag over alle hauger, og da ble det fiktive møtet til latter og hyling. Kollega Stein tok rollen virkelig på alvor og var ordstyrer. Jonas som vi også kaller Sveriges TopGun han snakket mer enn jeg noengang har sett han snakke. Rart hva et kamera kan føre meg seg. Selv husets jagerflyver snakket på inn og utpust.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

I dette sekund er det nøyaktig en uke til jeg sitter på ferieflyet mot huset mitt under sydligere himmelstrøk, og  da passer det jo bra å tenke gjennom alt som har skjedd den siste uken. Det har som alltid vært en spennende uke, og da mener jeg spennende som i kribling i magen, og høy puls. Jeg snakker også som spennende som i «verden overrasker stadig»

Jeg avslutter med noen ord fra Jr.

Pappa, ute skinner solen, og inne skinner vi!

God lørdag godtfolk.

Relatert

Share: