Livsgleder "Joys of Life"

Det mest fantastiske med livet – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Jeg elsker hverdagen med tøff innsats på ulike prosjekter og henting av ny styrke på Jobbsprek og Thief Spa. Jeg elsker alle krumspringene og kurvene som livet tar når det leves i full fart, men i dag så skifter jeg gir. Girer ned frem mot helgen. Hverdagens militær-struktur skal byttes ut med det motstykket som jeg virkelig skatter mer enn noe. La meg forklare.

I dag blir livet en barnefest og det handler om noe så enkelt som at jeg skal hente Jr i barnehagen. Vi skal ha pappahelg, og der min travle hverdag møter sitt motstykke i tid med lillegull så er det meste lagt til rette for spennende opplevelser og eventyr. Vi gutta har lært oss å melde oss litt ut av verden de helgene vi har sammen. Vi reiser gjerne ut av byen, og finner roen på steder der pappa Kjell-Ola ikke behøver å snakke med alle mulige folk om svindlerjakt, eller blogg. Vi reiser til de stedene der naturen og roen går hånd i hånd. Steder der vi bare kan være far og sønn uten forstyrrelser. Steder der tiden er dedikert, og da mener jeg til slike ting som man gjorde også da jeg var barn. Før de digitale dupedingsenes tidsalder.

Når denne uken går mot slutten så vet jeg at innsats er lagt ned i både Jr og mitt univers. Han er flink gutt i barnehagen, og jeg har kriget litt på ulike fronter. Kriget litt og jobbet med alle de spennende tingene som dukker opp i en hverdag rundt risiko-analysehuset Risk Information Group. Det er givende å få jobbe med så mye flinke folk som vi har i den lille butikken vår. Givende å få jobbe med tematikk innen terrorfinansiering, ID-svindel og korrupsjon også.

Når denne uken i morgen er over så har jeg også lagt litt «voice» eller fortellerstemme om dere vil på kommende Svindeljeger episoder, og jeg har truffet noen mulige nye samarbeidspartnere av kommersiell art. Tro det eller ei. Det er både spennende og givende at jeg som en tørr analytiker kan få jobbe med kjente merkevarer og fronte disse. Gøy er det også at produkter som jeg virkelig skatter, eller kjøper til min kaotiske hverdag ser verdien av å la meg fronte dem.  Det er hva jeg kaller et privilegium.

Når jeg nå sitter her mellom møter og skriver mens taxien suser gjennom byen så tenker jeg at livet er så utrolig fascinerende med alle sine krumspring. For et år siden var livssituasjonen min en helt annen enn i dag. Den gang pendlet jeg til Gran Canaria for å besøke min daværende kjæreste og barna. Jeg skattet disse turene. Et samlivsbrudd og noen bomskudd senere så er jeg bare Kjell-Ola igjen, men sterkere og mer ydmyk enn noensinne. Jeg har lært så mye av det å «miste», og det både en og to ganger.

Samtidig så har jeg lært så mye det siste året om det å sloss for det du vil ha.

For et år siden så hadde jeg aldri gjort TV. Jeg hadde aldri klart å komme i mål med drømmen om svindler-TV, men jeg var veldig mye nærmere enn jeg forsto. Jeg visste det bare ikke selv enda. På samme måte er sikkert du mye nærmere dine drømmer enn du kanskje er klar over. Plutselig får du en telefon eller en henvendelse fra det som kan være drømmejobben, drømmehuset, drømmemannen eller drømmekvinnen. Du får det du ønsker deg mest når du minst venter det, og det kjære godtfolk er grunnen til at jeg aldri gir opp i livet.

Skal du vinne i livet så må du fullføre løpet, og løpet det går nå. Jeg starter løpet med å hente Jr. Han skal fortelle meg om alle prosjektene sine med kidsa, og ikke minst om sine små men store seire i barnehagen og med mammaen sin. En bedre og mer innholdsrik kveld enn det kan jeg ikke tenke meg.

Mal livet ditt i favorittfargen, og ta vare på hver lille seier.

Alt godt.

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Stay safe kjære venner!

22459091_10155134662898517_852586184152641537_o-4000164

Relatert

Share: