Livsgleder "Joys of Life"

Det lykke egentlig handler om – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Jeg har lenge lekt med ordet lykke og dets egentlige betydning. Lekt med sekunder, minutter og timer av det lykkelige slaget, men hva er egentlig et lykkelig liv? Vel, den siste tiden har jeg innsett at hverdagslykke er når du gleder deg til å komme hjem. Lykke er det å nyte tid med god mat og musikk. Nye hverdagen slik enkelte bare nyter ferie, og de lange avbrekkene mellom halvårene. Den siste tiden har jeg fått et helt nytt perspektiv på livet. Jeg har klart å legge bort jobb, og andre prosjekter på kveldstid, og på den måten har jeg fått mulighet til å kjenne på lykkefølelsen som tidligere kom til  meg i feriemodus mellom slagene i hverdagen.

Ferielykke er enkelt – hverdagslykke er vanskelig.

Det handler om å kjenne på følelser, og nyte tid. Tid i seg selv.

Lykkefølelsen som jeg nå kjenner på etter jobb kan jeg også kjenne på i jobb eller prosjekt sammenheng i blant. Jeg kan kjenne på den når jeg henter hjem seire. Når jeg lykkes med noe ingen hadde trodd var mulig. Når jeg legger meg på kvelden, og da vel vitende om at nye seire, eller spennende eventyr er i horisonten.

Lykke er tid med de som står deg nærmest. De som alltid støtter, og de du gjør alt for.

Når lykkefølelsen er i kroppen da kjenner jeg ofte på hvordan mestringsfølelsen spiller på lag med omgivelsene. Mestringsfølelsen og rammene for min hverdag er som lagkamerater som samlet gjør at jeg er i flytsonen mot nye spennende eventyr. Eventyr med en lagkamerat eller flere som gjør meg bedre enn jeg er alene. Lykkefølelsen kommer lettere når man er på lag. Lykkefølelsen kommer lettere når det harde arbeidet over lang tid gir avkastning i konkrete resultater.

Lykkefølelsen kommer når alle vet at du burde ha gitt opp for lenge siden, men du er der fortsatt og du vant.

Det er lov å kjenne på lykkefølelsen selv om det er en helt vanlig mandag.

Lykkefølelsen kommer når støv, og støy etter alle prosjekter har lagt seg og jeg får tid til å nyte landskapet, menneskene og stedet der jeg er. I dette sekund er jeg i lykkeland, og det ville jeg dele med dere.

Det handler om å ha kommet hjem.