Livsgleder "Joys of Life"

Det er nå det skjer

80127558_575631249898684_122886264243355648_n-6741622

Det er nå det skjer

«Det jeg ønsker å høre når veien virker vanskelig»

Kjære leser, som dere kanskje har fått med dere lanserte jeg min nye podcast «Tjuvstart med Kleiven» sist uke og tilbakemeldingene har så langt vært veldig gode. Det er spennende å få dele samtaler med mennesker som kommer fra ulike sider av samfunnet, og det er spennende at flere av dere sender meg både tilbakemeldinger, og ønsker til gjester og tematikk. Så langt har jeg hatt fokus på mennesker jeg finner engasjerende og spennende. Mennesker som har noe å by på, og da gjerne som jeg tenker at jeg selv eller dere kan lære noe av. Når vi nå nærmer oss jul så gjør jeg i morgen en siste slik Podcast runde på denne siden av årsskiftet. Deretter setter jeg etterhvert snuten mot Kanarøynene for julen. Det å reise dit med kjæresten nå skal bli fint kjenner jeg.

Det er jo noe med at hverdagen her hjemme er fantastisk, men når den siste innspurt blir til ferie så er det virkelig godt å kunne få litt perspektiv på eget liv. Få litt perspektiv på tingene man gjør, jobbene man utfører og hvor veien bør gå videre.

Jul er for meg synonymt med å gjøre opp litt status og legge fokus for neste halvår. Det er tiden for å finne ut om jeg er på vei mot å bli «min beste versjon av meg selv», eller om jeg må justere i en eller annen retning. Det er også tiden for å se om jeg er nærmere mål og drømmer enn jeg var i sommer. 

Når jeg nå sitter her og skriver til dere mens jeg hører gjennom en kommende podcast fra Tjuvstart med Ellen Arnstad, så slår det meg at inspirasjon, og kunnskap er driverne som gjør at store problemer kan gjøres til enkle løsninger. Det slår meg at hverdagshelter som Ellen gir meg så mye glede å treffe i samtale fordi slike forbilder, eller mennesker om du vil gir så mye av seg selv i møte med oss andre. Dette er også selve essensen i den nye podcasten.

Om du ikke har tittet innom min nye Podcast enda så kan jeg anbefale deg å følge linken under, og send meg gjerne en tilbakemelding eller to. Så vil jeg til slutt bare minne dere alle om at julen skal være til glede for alle, og da bør også alkoholinntaket være deretter. For mye i kroppen skaper lett usikkerhet i barn, og det skal ikke mer til enn en liten adferdsendring til hos en voksen før det kan virke ubehagelig for de små. «Trust me i know»

Ta vare på hverandre godtfolk, og gi de du er glad i en ekstra klem. Det kan være kaldt der ute, og julen kan være ensom.

Mvh 

Kjell-Ola