Livsgleder "Joys of Life"

«De øyeblikkene som gjør meg hel» – The Modern Corporate

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

I dag våknet jeg til en melding fra en av dere lesere som spurte om KleivenBlogg hadde blitt borte eller var lagt ned, og da hører det jo med å forklare hva jeg har brukt tiden på den siste uken. Siden jeg sist blogget har jeg vært i utlandet og gjort et TV prosjekt med vennene mine i Monster. Dette har slukt nesten alt av overskudds-tid (som vanligvis brukes til blogg).

I tillegg har jeg rukket en tur innom Dagens Næringsliv til en prat om terrortrussel og 17-mai.

Det er rart hvordan hele dager bare flyr når man jobber med TV, men om alt går etter planen så kommer dette på skjermen til høsten. I tillegg har jeg sist uke gjort en real innsats på dag-jobben i RIG, og vært litt pappa. Kombinasjonen har gjort sitt til at bloggen har kommet i andre rekke sist uke, men fortvil ikke. I tiden fremover er det «linet» opp med spennende innlegg om alt KleivenBlogg´s univers vanligvis inneholder.

Når sant skal sies så er det faktisk pauser som denne uken som gjør sitt til at jeg stadig vender tilbake til bloggen med spisset penn, og ny inspirasjon. Det er også det å ta et steg utenfor egen bakgård som gjør at jeg kan heve blikket og se hverdagen som annet enn grå materie.

Den siste uken har jeg vært i både Spania, og Italia. Jeg har opplevd ting som er så spennende at jeg bare vil skrike dem ut, men det går ikke dessverre. I stedet sitter jeg altså nå her på Albert Bistro med Jr og ruller i meg en tidlig frokost mens Jr og jeg snakker om livet. Jr på tre om livet i barnehagen, og jeg om alt som har skjedd siden sist jeg hadde han.  Jeg stiller spørsmål, og dytter i meg Alberts bacon mens jeg funderer over uken som kommer. Ryktene sier at den blir like travel som den var sist uke.

Tilbake til søndagen som to slitne gutter nyter i fellesskap.

Det er i slike øyeblikk det er helt fantastisk å kunne unne seg en frokost ute blant folk. Frokost og kvalitetstid med de man er glad i varmer på en regnværsdag, og mens jeg sitter slik og lar tankene surre så innser jeg flere viktige ting. Først av alt så innser jeg at kaffe er den lille hverdags-luksusen som jeg virkelig setter høyest. Deretter så tenker jeg at det å få tid med min sønn på tre betyr mer enn noe, og til slutt så tenker jeg at jeg virkelig håper han blir stolt av pappaen sin når han blir stor. Det har etterhvert blitt fokus i mye av det jeg gjør. Å sørge for at lille Maximilian får sunne verdier, og et godt forbilde i meg som far.

Først av alt så tror jeg det handler om å lære han at alt må jobbes for. Deretter så skal han få lære at det er i motbakke det går oppover, og til slutt at det ikke er lov å gi opp, men først av alt skal vi nyte fransk frokost, og juice. Deretter blir det svømmehallen eller kino.

Det er guttas søndag tross alt, og det er i de øyeblikkene jeg føler meg hel.

En av gutta jeg jobber med gav meg denne t-skjorten sist uke. Betydningen av skjortens bakside skal jeg dele med dere på et senere tidspunkt, men det hører med til historien at skjortens fremside er minst like spennende. Våpenfri er den også!

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Relatert

Share: