Livsgleder "Joys of Life"

De hacker det du vil ha hacket for en neve mynter

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

En, to, tre så var de inne på din Facebook-konto.

Her er IT-nerdenes-priser på bestilling av Facebook, e-post og Whatsapp hacking!

Etter tips fra pålitelige kilder som er gode på kartlegging av hacker-aktivitet har www.kleivenblogg.com fått utarbeidet en oversikt over priser for leie av nettets betalte revolvermenn og kvinner. 

En gjennomgang av en rekke ulike hackerforum på nett har gitt et utvalg listepriser. Listen er basert på hackere som tilbyr seg å angripe utvalgte mål, såkalte «targets» for beløp som varierer fra prisen av en pizza, til en helg i New York. Virksomhetene til disse lovløse gutteroms-bandittene og cyberskurkene virker rimelig godt organisert, og de markedsfører seg aktivt gjennom ulike chatte-forum og web-plattformer. Oversikten nedenfor tar utgangspunkt i bestillinger som gjøres online, og i ni av ti tilfeller vet du ikke hvem som egentlig gjør jobben.

På nettet er slike forum som et teppemarked for ulovlige varer, og sannsynligheten er stor for at du selv blir svindlet om du forsøker deg på kjøp av slike tjenester. Det bør være unødvendig å si at slike kjøp er både farlig og ulovlig.

I mange tilfeller er det også stor sannsynlighet for at du selv blir hacket. Spesielt gjelder dette i fasen der du skal betale. I andre tilfeller får du aldri produktet du har bestilt, og da kan man jo spørre seg;

Hvorfor tar folk likevel sjansen på å leie en hacker?

Det er ingen hemmelighet at nettet er et yndet sted for kjøp og salg av ulovlige tjenester, og kjøp av hackertjenester kan synes å være god butikk. 

Her følger priser fra noen av nettets leie-hackere;

Hacking av en vanlig nettside (1500 til 2000 dollar)

Whatsapp hacking (200 til 300 dollar)

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Gmail hacking (90 dollar)

Facebook passord hacking (350 dollar)

Prisene over viser hvor «billig» kjøp eller leie av hacker tjenester egentlig har blitt, og med dette i bakhodet er det jo greit å huske at vi alle kan bli angrepet. Det er nemlig lite som i dag står mellom en hevngjerrig eks-kjæreste, eller en aggressiv konkurrent og vår konto om noen virkelig vil ha tilgang.

Med det sagt.

Don’t go hack yourself!

DEL GJERNE DINE TANKER OG KOMMENTARER NEDENFOR:)

Følg meg også gjerne på Facebook her; https://www.facebook.com/kleivenkjellola

& Som alltid; Share if you care!

416026-7-1431012333107-3746019

www.kjellolakleiven.no