Livsgleder "Joys of Life"

Bedratt av din nærmeste

google.com, pub-6905860652595790, DIRECT, f08c47fec0942fa0

4l3a0496-8756650

Kjære leser, har du noen gang blitt rundlurt av noen som betyr mye for deg? Noen som du gav mer tillit enn noen andre, og som dermed fikk tatt et skikkelig kvelertak på deg av det økonomiske slaget. Vel, veldig ofte er det nettopp det  dere deler i mailene som skriver om til meg for tiden og da handler det som regel om at en kjæreste eller et familiemedlem har misbrukt sin posisjon til egen økonomisk vinning. La oss konstantere først som sist; Dette er stygt!

Så stygt er det at jeg alltid skvetter litt til når jeg leser disse mailene, og bare for å ha sagt det først som sist så skal ikke kjærlighet koste penger. Ikke skal det tvinge en til å selge hus og hjem heller, og der svindlere bruker kyniske, manipulerende og brutale metoder for økonomisk vinning der skal offeret huske at kjærlighetserklæringer fra svindleren  i etterkant og forkant ikke handler om følelser. Det handler om manipulering. Det handler om å skjule noe så enkelt som en kriminelhandling, og derfor er følelsen som offeret sitter igjen med ofte at det må ha gjort noe galt selv. Offeret sitter ofte igjen og føler at det fortjener den straffen det er å ha blitt lurt, og at det leter etter forklaringer på hvorfor det hele har skjedd. I slike tilfeller er det bare å avslutte jakten på en forklaring. Forklaringen er rett og slett penger, og der penger kommer i hendene på en svindler der er det bare å slutte å lete etter andre motiver. Sannheten er nemlig brutal, men enkel. Om noen stjeler pengene dine, og etterpå gir deg skyldfølelse da elsker de deg ikke. Du er et middel for økonomisk vinning. Om noen bruker deg, eller din posisjon for å skaffe seg selv penger, og profitt da er alle kjærlighetserklæringene rundt bare tåkelegging, og det kan du innse først som sist. Det er nemlig sant som det er sagt at naivitet, ensomhet og drømmen om noen å dele livet med i 2018 kan ha en høy pris, og det gjelder ikke bare ved ulike former for datingsvindel på nett. Det gjelder like mye i det virkelige liv utenfor cyberverden. Det er nemlig både enkelt og lønnsomt å stjele fra noen som tror det handler om forelskelse mens det i virkeligheten handler om profitt.

Nordmenn tapte flere hundre millioner på kjærlighets-svindel i 2017

Om du tenker at dette kunne ikke skjedd meg, så er det allerede der det første tegnet på at du er i faresonen. Det er nå nemlig slik at hovmod står for fall, og i all svindel så er det de som ikke tror at de kan bli svindlet som faller hardest. Det er også disse som taper mest, og nettopp derfor er det så viktig å bruke huet selv om man har romantiske, eller vennskapelige intensjoner. Nei godtfolk, dere spør mye om denne typen svindel for tiden, og flere av dere spør også hvordan dere skal kommunisere til venner og kjente at de er i ferd med å bli svindlet. Det eneste svaret jeg har er brutal ærlighet, og om dette ikke er godt nok så kan jeg anbefale morgendagens episode av Svindeljegerne. Den handler blant annet om en kvinne som tror hun skal få støtte som enke, men senere ender opp med å betale 280.000 til svindlere. I 2018 kan vi alle bli lurt. Svindeljegerne kan du se på nett her